Τρίτη 9 Ιουνίου 2026,

Survivor: Έξαλλοι οι παίκτες του ριάλιτι με την απόφαση τα 250.000 ευρώ να δοθούν στον Σταύρο Φλώρο

Τι απαιτούν...
Survivor: Έξαλλοι οι παίκτες του ριάλιτι με την απόφαση τα 250.000 ευρώ να δοθούν στον Σταύρο Φλώρο

Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor, στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ότι το έπαθλο θα δοθεί στον Σταύρο Φλώρο, ο οποίος είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά, όταν τουριστικό σκάφος τον χτύπησε με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού και τον τραυματισμό του δεξιού του, είναι αδιανόητες.

Η ανακοίνωση για την οριστική διακοπή του παιχνιδιού και η απόφαση της Acun Media να απονείμουν το χρηματικό έπαθλο των 250.000 ευρώ στον Σταύρο Φλώρο, μετά το σοκαριστικό και βαρύτατο τραυματισμό του, προκάλεσε τεράστιο κύμα συγκίνησης.

Ωστόσο, πίσω από τις κάμερες, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, καθώς ορισμένοι συμπαίκτες του αντέδρασαν.

Το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι εξαιρετικά βαρύ. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 παίκτες που έχουν «στραβώσει» με την κίνηση της παραγωγής να δοθεί το έπαθλο στον Σταύρο Φλώρο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, αν και αναγνωρίζουν το μέγεθος της τραγωδίας και τον Γολγοθά που ανεβαίνει, διαχωρίζουν πλήρως το κομμάτι της ιατρικής περίθαλψης και της αποζημίωσης από το καθαρά αγωνιστικό έπαθλο, θεωρώντας ότι αδικήθηκαν κατάφορα μετά από μήνες σκληρής επιβίωσης κάτω από άθλιες συνθήκες.

 

govastiletto.gr – Γιάννης Αλαφούζος: Πώς αντέδρασε μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
close menu

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Αν χρησιμοποιείτε συσκευές της apple ή κάποιον φυλλομετρητή (browser) ή έχετε κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει τα cookies, ορισμένες λειτουργίες του zougla.gr, όπως τα σχόλια, υπάρχει περίπτωση να δυσλειτουργούν. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα ενεργοποιήσετε τα cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.