Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στη Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση. Το πολυτελές σούπερ γιοτ που έχει ανακαινισθεί φιλοξενεί μαζί με το ζεύγος Ομπάμα και τον Τομ Χανκς με τη σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον. Στην αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε το γιοτ που έχει αράξει ανοιχτά της Νάουσας.

Στο νησί της Πάρου έχει σημάνει συναγερμός για τον Μπαράκ και την Μισέλ καθώς το βράδυ μαζί με αλλά 20 άτομα θα δειπνήσουν στο γνωστό εστιατόριο Barbarossa και ήδη οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή προσέγγιση του πρώην πλανητάρχη και της παρέας του στο κοσμοπολίτικο και διάσημο εστιατόριο του νησιού που έχει φιλοξενήσει δεκάδες διάσημους αλλά και χολυγουντιανούς σταρ. Από αύριο θα είναι φιλοξενούμενος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον και δεν θα μείνουν πάνω στο γιοτ αλλά στο σπίτι του Χολυγουντιανού σταρ στην Αντίπαρο. Ήδη σε Πάρο και Αντίπαρο βρίσκονται, 35 Αμερικανοί πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα ενώ επί ποδός είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αστυνομία και το λιμενικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα παραστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα μιλήσει για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ. Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς επίσκεψης του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

Η πληροφορία πως οι Ομπάμα θα παρευρεθούν και στον γάμο των billionaires» στο Καστελόριζο, το Σάββατο 17 Ιουνίου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι πως το βράδυ της Παρασκευής θα απολαύσουν την εξαιρετική κουζίνα του Ευγένιου στο Barbarossa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης