Αν και φέτος απουσιάζει από την εκπομπή της λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού της, η Ελένη Μενεγάκη πέρυσι Μεγάλη Πέμπτη, είχε μοιραστεί με τις τηλεθεάτριές της το μυστικό της για σωστά και όμορφα βαμμένα αυγά χωρίς να σπάνε.

 «Το έκανα και εγώ και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος από αυτόν που μας έδειξε η Άννα Μαρία. Θα ξανακάνουμε τα ίδια αυγά! Είναι συγκλονιστικά εύκολα και επιτυχημένα! Ούτε να πασαλειβόμαστε, ούτε τίποτα!» είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την κυρία Μπαρού χρειαζόμαστε: Άσπρα αυγά, αλάτι, χρώμα ζαχαροπλαστικής, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι.

 Δείτε σε βίντεο την εκτέλεση:

Πηγή govastileto.gr