H περασμένη Κυριακή δεν ήταν μια συνηθισμένη Κυριακή για την ΑΒ Βασιλόπουλος και τους ανθρώπους της. Στις 29 Μαΐου, σε κάθε κατάστημα, σε κάθε σημείο της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και στα κεντρικά γραφεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργανώθηκε μία ξεχωριστή δράση για την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.
 

Περισσότεροι από 6.500 εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έκαναν τη διαφορά μέσα από μοναδικές πράξεις φροντίδας, αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού, η οποία βρίσκεται στο DNA της εταιρείας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε σε μία από τις 235 δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στην Καλαμάτα. Εκεί νιώσαμε το αίσθημα της προσφοράς από τους 80 εργαζομένους των τοπικών καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος να μετατρέπεται σε μια πολύ όμορφη δράση εθελοντισμού, που βοήθησε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.
 

 

Μέσα από έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στους εργαζομένους των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και στη θρυλική «Μαύρη Θύελλα», την ιστορική ομάδα της Καλαμάτας, γεννήθηκε μια πράξη αγάπης, που έδειξε πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ζεστό, με χαμογελαστούς ανθρώπους σε κάθε γωνιά του γηπέδου να περιμένουν για να παρακολουθήσουν τη δράση του αγώνα, ζητωκραυγάζοντας για τους αγαπημένους παλαίμαχους αθλητές της Καλαμάτας, οι οποίοι εδώ και 30 χρόνια συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Μανώλης Θεοδώρου. Ο ίδιος ευχαρίστησε την ΑΒ Βασιλόπουλος για την πρόσκληση στην ενέργεια αυτή, η οποία, όπως δήλωσε, «τους τιμά ιδιαίτερα».
 

Η ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος δεν το έβαλε κάτω απέναντι στους επαγγελματίες αθλητές, κερδίζοντας τον θαυμασμό των θεατών, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Όπως ανέφερε και ο διοργανωτής της συγκεκριμένης δράσης και υπεύθυνος του Καταστήματος 1 της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα, κ. Γεώργιος Κατσιφώλης, ήταν μια «ημέρα γιορτής».
 

«Είμαστε παρόντες για να προσφέρουμε στην κοινωνία μας, να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι και φέτος, με τη βοήθεια των παλαιμάχων της Καλαμάτας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως, διοργανώσαμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Κιβωτό του Κόσμου», συνέχισε ο κ. Κατσιφώλης.
 

Στη συγκεκριμένη δράση ήταν μεγάλη η βοήθεια του Δημάρχου Καλαμάτας, του κ. Θανάση Βασιλόπουλου, ενώ τις στολές για την ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος τις προσέφερε η ομάδα του Πανθουριακού και ο Πρόεδρός της, κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Σημαντική βοήθεια στο εγχείρημα ήταν φυσικά οι εθελοντές που «άφησαν χρόνο από την οικογένειά τους», όπως ανέφερε ο κ. Κατσιφώλης «για να τον δώσουν για αυτόν τον ιερό σκοπό».

(από αριστερά) Ο κ. Μανώλης Θεοδώρου, Πρόεδρος της ομάδας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας, ο κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας και ο κ. Γεώργιος Κατσιφώλης, υπεύθυνος του Καταστήματος 1 της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα

Ο κ. Γεώργιος Κατσιφώλης και η κα. Αθηνά Ρονιώτη, υπεύθυνη της δομής Καλαμάτας «Κιβωτός του Κόσμου»

«Η στήριξη των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είναι πολύ σημαντική όλα αυτά τα χρόνια, όπως είναι και η αρωγή του Δήμου Καλαμάτας», μας ανέφερε η υπεύθυνη της δομής Καλαμάτας «Κιβωτός του Κόσμου», κα. Αθηνά Ρονιώτη, δίνοντας τις δικές της ευχαριστίες.
 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων Καλαμάτας, κ. Γιώργος Φάβας, μίλησε με θερμά λόγια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που περνά ένα σημαντικό μήνυμα: «ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, ειδικότερα δε, όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό». Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του Δήμου Καλαμάτας και την αγαστή συνεργασία που έχουν με την ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία έχει κάνει εξαιρετικές κοινωνικές δράσεις και σε κάθε τοπική εθελοντική δράση δηλώνουν το παρών, προσφέροντας πολλές φορές τρόφιμα στους αστέγους της πόλης.

Η συγκεκριμένη δράση έδειξε για μία ακόμη φορά πως η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία, για όσα συμβαίνουν γύρω μας, για την κοινωνία μας, κάνοντας τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης