3η διεθνής επαναπιστοποίηση της WIND Ελλάς με ISO14001 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 12:43
3η διεθνής επαναπιστοποίηση της WIND Ελλάς με ISO14001 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση
Αθήνα, 3 Αυγούστου 2015. Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης έλαβε για 3ησυνεχή φορά η WIND Ελλάς για το σύνολο των λειτουργιών της και το δίκτυο καταστημάτων WIND σε όλη την Ελλάδα.

Η σχετική επιθεώρηση από την TÜV Hellasολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η WINDπιστοποιήθηκε ξανά σύμφωνα με το διεθνέςπρότυπο ποιότητας DINENISO14001:2009, το πλέον αναγνωρισμένο και διαδεδομένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.Παράλληλα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο ετήσιος έλεγχος του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Η Άρτεμις Σαμαρά, BusinessProcessesandQualitySeniorManagerτης WIND Ελλάς δήλωσε: «Η πιστοποίηση αφορά πρωτίστως στην αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση και τις συντονισμένεςπροσπάθειες εργαζομένων, διοίκησης και συνεργατών της WIND για τη μείωση της περιβαλλοντικής μας επίδρασης, τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικήςμας απόδοσης και τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία».

Χάρη στην περιβαλλοντική της πολιτική, η WIND μεταξύ άλλων πέτυχετο 2014 τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 6.722 GJ και της εκπομπής ρύπων κατά 3.428 τόνους CO2e, ενώ προώθησε προς πώληση και επαναχρησιμοποίηση 73 τόνους ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και ανακύκλωσε σχεδόν το 80% των απορριμμάτων της.Με άλλα λόγια , εξοικονόμησε την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται για έναν ολόκληρο χρόνο 620 νοικοκυριά ώστε να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ίδιας χρονιάς ήταν και η αύξηση της εξοικονόμησης χαρτιού, που άγγιξε το 45% στους λογαριασμούς υπηρεσιών και οφείλεται στην πρωτοποριακή υπηρεσία MYWIND.

Η WIND παραμένει επικεντρωμένη με αποφασιστικότητα στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές υπηρεσίες και προϊόντα που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων τους και αναβαθμίζουν την εμπειρία τους σε όλα τα επίπεδα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 12:47