Εάν μέχρι σήμερα είχατε συνδέσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια μεγάλη, άχαρη συσκευή, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Το νέο alter eGo A6 είναι το πιο λεπτό, όμορφο και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο και είναι ιδανικό για νέους αλλά και έμπειρους ατμιστές. Ανακαλύψτε το!

Η επιτυχία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σαν εναλλακτική στο κάπνισμα οφείλεται τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην εμφάνισή του. Το alter eGo A6 αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι διακριτικό, για να μην τραβούν τα βλέμματα όταν ατμίζουν σε δημόσιους χώρους και κομψό, για να μπορεί να σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον μπορείτε να το προμηθευτείτε σε 5 διαφορετικά χρώματα ώστε να ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό στυλ: Black Magic, Stainless, Cherry Red, Λευκό και Magic Blue.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-a6.html

Τι διαφορετικό έχει το alter eGo A6 από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη απόδοση της μπαταρίας του, η ικανοποιητική χωρητικότητα του ατμοποιητή σε συνδυασμό με τη ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow, το κομψό design, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του alter eGo A6 που το κάνουν να ξεχωρίζει. Επίσης, η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο πλάι επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, ενώ φορτίζετε.


Επιλέξτε το για εσάς, εάν ξεκινάτε τώρα και θέλετε κάτι εύκολο και απολαυστικό για να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας ή ακόμα και εάν είστε έμπειρος ατμιστής και θέλετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με πολύ λιγότερη φροντίδα. Επίσης, εάν έχετε κάποιο φίλο ή γνωστό σας που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, το alter eGo A6 διαθέτει και πολύ ωραία συσκευασία για να το προσφέρετε σαν δώρο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A6 αλλά και να δείτε πώς λειτουργεί στην πράξη; Η Κατερίνα Χιωτίνη σας περιμένει σε ένα ακόμα alter eGo Academy αφιερωμένο στο και την μέγιστη απόδοσή του.

Δείτε το video:

Το λεπτό και κομψό alter eGo A6 ταιριάζει απόλυτα με τα υγρά Counter Culture, μία premium όσο και ξεχωριστή, σειρά υγρών. Επαναστατικά στη σύνθεσή τους, εκφράζουν την καθαρότητα μιας άλλης γενιάς υγρών. Για πρώτη φορά μπορείτε να γευτείτε υπέροχες αυθεντικές κρεμώδεις (custard) γεύσεις, με απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα. Ενδώστε… χωρίς φόβο, μόνο με πάθος!

Εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα για την καταλληλότητά τους και τη μη χρήση πρόσθετων βλαβερών ουσιών Diacetyl και Acetyl Propionyl. Παράγονται από την Baker White μία πρωτοπόρο εταιρία στην ασφάλεια και διασφάλιση ποιότητας ηλεκτρονικών υγρών και διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Alter eGo.

Γνωρίστε τα αναλυτικά και διαλέξτε τι θα απολαύσετε, εδώ:

http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/counter-culture.html

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης