Βασικό συστατικό της απόλαυσης που προσφέρει κάθε ηλεκτρονικό τσιγάρο, αποτελεί και το υγρό αναπλήρωσης, το οποίο ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός μπορεί να έχει και το αντίστοιχο… γευστικό περιεχόμενο.

Η alterEgo, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διαθέτει τεράστια ποικιλία υγρών αναπλήρωσης, με κορυφαία ποιότητα, όπως εκείνα του αμερικανικού Οίκου HALO, που κάνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο να είναι «κομμένο και ραμμένο» στις γευστικές προτιμήσεις των καπνιστών που το επιλέγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υγρά αναπλήρωσης HALO, διαθέτουν ημερομηνία κατασκευής και παρτίδα παραγωγής και αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη όλων των μέχρι τώρα γνωστών υγρών.

Για πρώτη φορά οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορούν να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούν ένα ποιοτικό, αμερικανικό προϊόν, για το οποίο η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί πρώτιστο καθήκον υψίστης σημασίας.

Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης της HALO δεν είναι επιτρεπτός, και η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο συστατικά ανώτατης ποιότητας (Νικοτίνη και Προπυλενογλυκόλη), ενώ συμπληρώνει τα προϊόντα της και με συμπληρώματα γεύσης αποκλειστικά από πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής, γεγονός που κατατάσει τα προϊόντα της στην ανώτερη θέση των υγρών αναπλήρωσης σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα της Halo σε διάφορες γεύσεις που μπορείτε να βρείτε στην Alter Ego:

Tribeca, Southern Classic, Voodoo, SubZero,Twisted Java, Café Mocha, Shamrock, Longhorn, Turkish Tobacco, Kringle’s Curse, Belgian Cocoa, Freedom Juice, Torque 56, Prime 15, Bella Valente, Captain Jack, HX3, Tiki Juice, Midnight Apple, Malibu Menthol, Menthol Ice




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης