Ανανεωμένο site από τη REVOIL

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016, 11:35
Ανανεωμένο site από τη REVOIL
Με μεγάλη χαρά η εταιρεία REVOIL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών της χώρας, με μερίδιο αγοράς πάνω από 10% και δίκτυο μεγαλύτερο από 535 πρατηρίων πανελλαδικά, παρουσιάζει επίσημα το νέο της εταιρικό website www.revoil.gr.

Η Hellas Sites (www.hellassites.gr) σχεδίασε και ανέπτυξε ένα νέο σύγχρονο & δυναμικό website, αντάξιο της εικόνας της REVOIL που θα διευκολύνει την ενημέρωση των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Μέσω του νέου site www.revoil.gr o επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές, να αναζητήσει το πρατήριο που τον ενδιαφέρει ανά περιοχή και βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως προϊόντα (πχ. diesel xtra4 revolution ή καύσιμα για σκάφη ) ή υπηρεσίες (πχ κάρτα «Επιλέγω» ή 24ωρο). Παράλληλα μπορεί να πλοηγηθεί στο πρατήριο που θα επιλέξει, μέσω του προγράμματος πλοήγησης που είναι εγκατεστημένο στο κινητό.

Τέλος θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας στα social media της εταιρείας, να εγγραφεί στο newsletter, να παρακολουθήσει τηλεοπτικά spot της εταιρείας μας καθώς και πολλές ακόμα δυνατότητες προκειμένου να ανακαλύψει όλες τις δραστηριότητες της REVOIL.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016, 11:50