Η Apollonia Farm στο Ισραήλ, σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου, τον TerraOlivo, κατέκτησε με την ποιότητα του ελαιολάδου της, το Prestige gold. Ένα ακόμα “χρυσό” ως το καλύτερο λάδι του κόσμου προστίθεται στα βραβεία της εταιρείας.

Η Apollonia Farm έχει κατακτήσει δεκάδες χρυσά βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων της, ως τα καλύτερα τρόφιμα του κόσμου. Έχει κερδίσει βραβεία στην Αμερική, την Ιαπωνία, τέσσερις φορές το χρυσό βραβείο στη Γαλλία, την Τσεχία, τις Βρυξέλλες, το Βέλγιο, τρεις φορές συνεχόμενες στο Ισραήλ και φυσικά στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Apollonia Farm έχει καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στα Χανιά της Κρήτης, καθώς και τα ηλεκτρονικά της καταστήματα που μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε εύκολα τα προϊόντα της. Προμηθεύει όλους τους Έλληνες με κρητικά ποιοτικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά και χωρίς φυτοφάρμακα. Εάν προσέχαμε λίγο την ποιότητα της τροφής μας, πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να προσθέσουμε από 10 μέχρι 25 χρόνια στη ζωή μας.

Apollonia Farm: το κλειδί της υγείας μας, τρώμε υγιεινά για να έχουμε μία ζωή χωρίς αρρώστιες και χωρίς αρνητικές παρενέργειες στον οργανισμό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης