Η ΑΒ Βασιλόπουλος, «γιορτάζει» το Black Friday μέσα από συμφέρουσες προσφορές που βρίσκονται ήδη στον «αέρα». Η online καμπάνια θα τρέχει για το διάστημα 21 έως 25 Νοεμβρίου, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μοναδικές τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Και επειδή το Black Friday είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές για κάθε καταναλωτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος για πέντε μέρες θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του AΒ Click2Shop, του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) της ΑΒ να επιλέγουν συγκεκριμένα προϊόντα καθημερινής χρήσης έως και 60% φθηνότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δημιουργήσει τρεις διαφορετικές επιλογές combo από χρηστικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίοδο. Με την αγορά κάθε combo, που αποτελείται από τρία προϊόντα, ο καταναλωτής κερδίζει 100 πόντους στην ΑΒ PLUS κάρτα του. Tα προϊόντα, που έχουν επιλεχθεί, διαθέτουν ήδη έκπτωση και σε συνδυασμό με τους πόντους, οι πελάτες του ΑΒ Click2Shop μπορούν να εξασφαλίσουν αγορές από 40% μέχρι και 60% φθηνότερα!

Για μία ακόμη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει το Black Friday σε μια γιορτή, δίνοντας το παρών με μοναδικές προσφορές αποδεικνύοντας στην πράξη πως βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της, με αφοσίωση και δέσμευση να προσφέρει το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.ab.gr/blackfriday18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης