Διεθνής αναγνώριση για την εταιρεία ΒΙΚΟΣ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 13:58
Διεθνής αναγνώριση για την εταιρεία ΒΙΚΟΣ

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η ΒΙΚΟΣ πρωταγωνιστεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Η εταιρεία αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά «National Champion» στην κατηγορία Food & Drink των European Business Awards, επισφραγίζοντας την ηγετική θέση που κατέχει στην ελληνική αγορά του εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών.

Πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση που λίγες αντίστοιχες εταιρείες έχουν πετύχει στο παρελθόν. Και αυτό γιατί η ΒΙΚΟΣ αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται συνεχώς τα τελευταία επτά χρόνια για τη σταθερά ανοδική επιχειρηματική της δράση και τη συνεχή της εξέλιξη. 

Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε κατά την απονομή του βραβείου:

«Η έβδομη συνεχόμενη διάκρισή μας στον θεσμό των European Business Awards, αποτελεί για εμάς μια σημαντική αναγνώριση της, εδραιωμένης πλέον, παρουσίας μας ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Πλέον, η ΒΙΚΟΣ αναγνωρίζεται από όλους ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης τόσο εντός, όσο και εκτός, Ελλάδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού και των αναψυκτικών. Παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς εξελισσόμαστε κάθε μέρα που περνά. Για αυτό και προχωρούμε σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και αγάπη σε αυτό που κάνουμε παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες που μας έφεραν ως εδώ, τιμώντας παράλληλα την Ελλάδα, το περιβάλλον και τους ανθρώπους της». 

Τα European Business Awards αποτελούν σημαντικό θεσμό και σημείο αναφοράς για την αναπτυξιακή πορεία, τις πρωτοποριακές πρακτικές και την επιχειρηματική αριστεία των εταιρειών που εδρεύουν σε ευρωπαϊκές χώρες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 13:58