Η JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο, εγκαινιάζει την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί δύο ακόμα νέα καταστήματα στην Ελλάδα, στο Ρέντη (κάθοδος Πειραιώς, Νέου Φαλήρου και Φλέμινγκ,  εντός συγκροτήματος καταστημάτων) και στο Περιστέρι (Καρπενησίου & Δερβενακίων 51). Με τα δύο αυτά καταστήματα η JYSK φτάνει τα 13 καταστήματα στην Ελλάδα με 8 από αυτά να κάνουν εγκαίνια μέσα στο τελευταίο πεντάμηνο!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

Τα διπλά εγκαίνια της JYSK στην Αθήνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους του Ρέντη και του Περιστερίου αλλά και όλου του λεκανοπεδίου να επωφεληθούν από ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές καθώς η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα εβδομαδιαίο φυλλάδιο εγκαινίων αποκλειστικά για τα εγκαίνια των καταστημάτων Ρέντη και Περιστερίου.

(Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπιπλα και είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

Επιπλέον από Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στα καταστήματα Ρέντη και Περιστερίου τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αττικής!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

• Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

• Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν τις αγορές τους με το άνοιγμα των καταστημάτων στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

• Επιλεγμένα προιόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!

• Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα διπλά εγκαίνια της JYSK σε Ρέντη και Περιστέρι που δεν πρέπει να χάσετε!

Εγκαίνια JYSK Ρέντη και JYSK Περιστέρι, Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί.
SAVE THE DATE!


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης