Με σταθερό αίσθημα ευθύνης, και με πρόθεση όπως πάντα να συνεισφέρει αποτελεσματικά στη στήριξη της χώρας μας σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτόγνωρης κρίσης που ζούμε σήμερα και ανακοινώνει στοχευμένες υποστηρικτικές ενέργειες στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας.

Για την Υγεία
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανδημία του COVID-19 έχει αναδείξει την ανάγκη διαθεσιμότητας αναπνευστήρων στις ΜΕΘ της χώρας. Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εξασφάλισε την προμήθεια 12 άμεσα παραδοτέων αναπνευστήρων, τους οποίους θέτει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας. Το Υπουργείο θα επιλέξει, αναλόγως των αναγκών, σε ποια νοσοκομεία της χώρας θα χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στην προμήθεια συστήματος υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητού ακτινολογικού συστήματος που θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Για την Παιδεία
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του προγράμματος «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» του Υπουργείου Παιδείας, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προχωρά μέσω του Junior Achievement Greece σε χρηματική δωρεά ώστε να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.
Για τους ανθρώπους μας

Εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης παρούσας συγκυρίας, οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις) έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και έφεραν εις πέρας αδιαλείπτως και με επιτυχία την αποστολή της εταιρείας μας να παράγει και να διαθέτει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους, θα τους διανεμηθεί επιπλέον αμοιβή, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Με την ευχή ότι η υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας θα τελειώσει γρήγορα, η εταιρία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δηλώνει ότι θα συνεχίζει να είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης