Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 15η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα για πρώτη φορά με διπλάσια διάρκεια (6 ημέρες) από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2015.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εταιρείες – φορείς που συμμετέχουν έως τώρα στην διοργάνωση είναι:

Εκθέτες: Μέλι Φωτόπουλος, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Μέλι Γκιώνης, Melopoleio.com, Όσπρια Καστοριάς Μιχαηλίδης, Παραδοσιακές κρητικές Νοστιμιές Βολικάκης, Παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Γιάννης Κυπραίος, Αγροτικός Συν.Γυναικών Γαρδικίου, Μελωμένοι Ξυροί Καρποί Γκέρμανος Χρήστος, Νικηφοράκης Μέλι Ρακί, Nat Lab, Παραδοσιακά Προϊόντα Κέας Αρισταίος, Δήμος Κέας, Ούζο Ματαρέλλη, Ελληνική Νοστιμιά, Βότανα-Αρωματικά Φυτά Φίνου, Σπιτικό Μεράκι Παραγκιουδάκη, Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα Ο Σύντεκνος, Παραδοσιακά Προϊόντα Μονεμβασιάς Καμαρινού, Μικρές Φάρμες, Ξυλόφουρνος Μαλαδάκη, κ.α..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

23-28 Νοεμβρίου 2015, Μετρό Σύνταγμα

Στον «αέρα» βρίσκεται και το site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex.verticom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης