Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει, η διάθεση καλυτερεύει… όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η άνοιξη έχει φτάσει για τα καλά. Οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν λίγο πιο κοντά και ήδη το μυαλό ταξιδεύει και ονειρεύεται στιγμές χαλάρωσης σε παραλίες και μέρη εξωτικά. Η αλήθεια είναι  ότι για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους, χρόνο με το χρόνο οι μέρες που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε διακοπές λιγοστεύουν. Αυτός όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες της Ευρώπης και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το μπαλκόνι του διαμερίσματος, η βεράντα μας, ο κήπος του εξοχικού, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε μικρές οάσεις ξεκούρασης και χαλάρωσης και τώρα είναι ώρα για να το φροντίσουμε.  Στα 23 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα αλλά και στο e-shop JYSK.gr υπάρχει πλέον μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, είδη διακόσμησης και φωτιστικά είδη  για  τον κήπο που φέρνουν το “hygge” (τον Δανέζικο τρόπο να ζεις καλά και να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής) στον κήπο, την βεράντα και το μπαλκόνι σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει τον ερχομό της άνοιξης και το λανσάρισμα της ανανεωμένης γκάμας επίπλων κήπου η JYSK θα τρέξει και φέτος από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου την μεγάλη ενέργεια GREEN DAYS, όπου όλα τα έπιπλα κήπου θα είναι σε προσφορά 20-50%.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο με τις προσφορές GreenDays της JYSK.

Σαλόνι κήπου ULLEHUSE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαλόνι κήπου INGSTRUP

Τραπεζαρία κήπου SANDVIKA / GUDHJEM

Καρέκλα κήπου UBBERUP

Η ενέργεια GreenDays της JYSK αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανανέωση της βεράντας και του κήπου μας που δεν πρέπει να πάει χαμένη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης