Τα Praktiker, υποδέχονται και επίσημα το καλοκαίρι με δύο καταλόγους που υπόσχονται να γεμίσουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σας, με όλα τα απαραίτητα. Ο Καλοκαιρινός Κατάλογος περιλαμβάνει προϊόντα camping και είδη παραλίας για κάθε ηλικία και γούστο ενώ ο Κατάλογος Auto – Moto προετοιμάζει το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας για όλες τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Ο Καλοκαιρινός Κατάλογος Praktiker περιέχει ό,τι χρειάζεστε για άνετες εξορμήσεις στην παραλία, ώστε να απολαμβάνετε κάθε λεπτό αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα κάτω από την ομπρέλα ή κάνοντας θαλάσσιες δραστηριότητες που σας γεμίζουν ευεξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγευτικοί φουσκωτοί μονόκεροι και ολοστρόγγυλα στρώματα με σχήμα καρπούζι, πολύχρωμες ψάθες για ηλιοθεραπεία ή καρεκλάκια θαλάσσης που σας προσφέρουν απόλυτη άνεση, σανίδες sup, ρακέτες και μπάλες γεμίζουν κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού. Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της θάλασσας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μικρή όαση στο μπαλκόνι σας, με πισίνες, ξαπλώστρες και τα πιο δροσερά ροφήματα από το φορητό ψυγείο σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είστε από τους τυχερούς που ξεκινούν τις διακοπές τους, στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία από είδη camping, όπως σκηνές και υπνόσακοι, μέχρι φαναράκια και αντικουνουπικά κεριά, για να δημιουργήσετε τη δική σας «γωνιά» σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρεθείτε.

Για τους πιο τολμηρούς παραθεριστές που σχεδιάζουν road trip αλλά και για όσους πρόκειται να κινηθούν οδικώς στις διακοπές τους, o νέος κατάλογος Auto – Moto περιέχει ό,τι χρειάζεστε για την προστασία αλλά και την φροντίδα του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας. Μπορείτε να βρείτε εξωτερικές κουκούλες και ηλιοπροστασίες για την προστασία των οχημάτων σας από τη ζέστη, καλύμματα για το εσωτερικό ώστε το αυτοκίνητο να παραμένει καθαρό μετά από τις βόλτες στην παραλία, καθώς και αρωματικά, καθαριστικά και λάδια, που είναι άκρως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία αλλά και «περιποίηση» του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας.

Εάν πρόκειται να μείνετε στην πόλη για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ή να ταξιδέψετε έως το εξοχικό, μείνετε ήσυχοι καθώς η Praktiker έχει φροντίσει και για εσάς! Δροσίστε τον χώρο σας και μετατρέψτε τον στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, αναζητώντας τις κατάλληλες συσκευές σε κλιματιστικά και ανεμιστήρες κάθε μορφής.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Praktiker και η εξιδικευμένη ομάδα θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή το εξοχικό σας ώστε να δημιουργήσετε ονειρεμένο κλίμα και ένα περιβάλλον μοναδικής άνεσης, για εσάς και τους αγαπημένους σας. Και αν θέλετε τη βοήθεια των ειδικών ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο, η υπηρεσία clima Experts σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξατομικευμένων λύσεων ψύξης, σε συνεργασία με την Climatism, μία εταιρία με πολύχρονη εμπειρία.

Όποια και να είναι τα σχέδιά σας, μία βόλτα στα Praktiker ή στο praktiker.gr θα σας βοηθήσει να τα κάνετε πραγματικότητα και να γεμίσετε το φετινό καλοκαίρι με τις πιο αξέχαστες και δροσερές στιγμές!

Οι “Experts” της Praktiker Hellas

Υπηρεσίες για κάθε ανάγκη του σπιτιού ή του εργασιακού χώρου!

Εδώ φτιάχνουμε το κλίμα για εσάς!

Clima Experts

Οι clima Experts παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψύξης & θέρμανσης, σε συνεργασία με την Climatism, εξειδικευμένη εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ενέργειας.

Οι clima Experts προσφέρουν δωρεάν μελέτη, τοποθέτηση και συντήρηση για τους οικιακούς πελάτες, ενώ οι εταιρικοί πελάτες λαμβάνουν μελέτη και εξατομικευμένη προσφορά για τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Garden Experts

Έχεις το έξω, έχουμε τα μέσα!

H Praktiker διαθέτει στους πελάτες της την υπηρεσία garden Experts, η οποία αφορά στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, κάθε μεγέθους.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνοι, αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό οποιουδήποτε υπαίθριου χώρου και την υλοποίηση του έργου σε συνεργασία με ειδικά συνεργεία και έμπειρους επαγγελματίες.

Interior Experts

Οι ειδικοί στον χώρο σας!

Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών interior Experts, που αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ανακαίνισης και διακόσμησης κάθε εσωτερικού χώρου, με ολοκληρωμένες λύσεις interior design.

Για την υλοποίηση της μελέτης διακόσμησης και ανακαίνισης, η Praktiker προτείνει συνεργαζόμενη κατασκευαστική εταιρεία, μέσω της οποίας παρέχεται δωροεπιταγή ή δωροκάρτα Praktiker που αναλογεί στο 10% του συνολικού κόστους του έργου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης