Η Ευρωχαρτική προχώρησε σε μία ακόμη ενέργεια υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας του Ασπροπύργου, μέσα από τη χορηγία της ομάδας ποδοσφαίρου της περιοχής.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ​ένθερμου χορηγού της Ένωσης Ασπροπύργου για την αγωνιστική περίοδο 2021, η εταιρεία Ευρωχαρτική με το λογότυπο του brand Endless θα συνοδεύει τον ρουχισμό των αθλητών και όλες τις δράσεις της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε έμπρακτα την Ένωση Ασπροπύργου συμβάλλοντας στην προαγωγή του ελληνικού αθλητισμού και ενισχύοντας περαιτέρω την τοπική κοινότητα Ασπροπύργου στην οποία η εταιρεία μας παρουσιάζει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα εδώ και αρκετά χρόνια» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωχαρτικής, κ. Γιώργος Τρακάκης.

H Ευρωχαρτική συνεχίζει από το έτος ίδρυσής της έως και σήμερα να στηρίζει πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία, ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αξίες για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που διέπουν την εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την Ευρωχαρτική:

Η Ευρωχαρτική είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου «Tissue», την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού-Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 240 άτομα προσωπικό. Η εταιρεία αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.

Επικοινωνία:

Για τη RECIPE Μάγδα Πανουργιά – m.panourgia@wearerecipe.com

Για την Ευρωχαρτική Παυλίνα Κωνσταντάρα Pavlina.konstantara@eurochartiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης