Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ εν δράσει στο Navarino Challenge 2019!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 15:55
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ εν δράσει στο Navarino Challenge 2019!

Η δυναμική παρουσία της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις είναι… στη φύση της, καθώς το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της! Έτσι, για ακόμα μια χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος βρέθηκε στην κορυφαία διοργάνωση Navarino Challenge προσφέροντας μοναδικές στιγμές ανανέωσης και αναζωογόνησης. Στις 11-13 Οκτωβρίου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η μαγευτική Μεσσηνία αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες αθλητές, επαγγελματίες και μη, που πήραν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Για δύο ημέρες οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του Navarino Challenge συμμετείχαν σε πάνω από 10 Ολυμπιακά αθλήματα και πολυάριθμες δραστηριότητες. Κολυμβητικοί  & δρομικοί αγώνες, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ και γκολφ  εμπλούτισαν το πρόγραμμα της διοργάνωσης, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Ο Αγώνας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης 1 μιλίου by Vikos συμπεριλήφθηκε στα highlights της πρώτης ημέρας, καθώς οι κολυμβητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνισθούν στον εντυπωσιακό όρμο Ναυαρίνου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. πιστή στη φιλοσοφία της και στο μήνυμα «Ο αθλητισμός ενώνει» έδωσε και πάλι το «παρών» ως επίσημος χορηγός στις multi-sports «προκλήσεις» του Navarino Challenge!

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 15:55