Το καλοκαιράκι μύρισε για τα καλά και πριν καλά καλά «σφίξουν» οι ζέστες είναι καιρός να ανανεώσεις το χώρο σου! Με μερικά summer tips & tricks θα φέρεις τις διακοπές πιο γρήγορα κοντά σου.
 

Άλλαξε τις κουρτίνες στο χρώμα που αγαπούσες!
Οι κουρτίνες «ντύνουν» το σπίτι και του δίνουν το δικό του εποχιακό χαρακτήρα. Προτίμησε mint αποχρώσεις ή στους τόνους του μπλε και αέρινα υφάσματα που θα σε κάνουν να νιώσεις αμέσως την καλοκαιρινή αύρα που θα κατακλύζει το χώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιάσε… «πράσινο»
Τοποθέτησε φυτά τόσο στο μπαλκόνι, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού και τον αέρα θα σου καθαρίζουν και μια αίσθηση προσφιλής ζούγκλας θα σου δώσουν κάνοντάς σε να ονειρεύεσαι το δικό σου σαφάρι στην Αφρική!

Διακόσμηση σε τόνους θαλαsea!
Μάζεψε τα ογκώδη διακοσμητικά του χειμώνα και αντικατέστησε τα με πιο λεπτά και αέρινα, μια πλεκτή ονειροπαγίδα στη βεράντα, μερικά βάζα σε τόνους θαλασσί, γυάλες με κοχυλάκια και άμμο, λευκά φαναράκια με κεριά θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις ένα υπέροχο σκηνικό θερινής νυκτός και όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάσε την ενέργειά σου στο…. Μηδέν!
Και αφού όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την ενέργεια του σπιτιού σου σε πρώτο επίπεδο, μπορείς να το προχωρήσεις και περισσότερο! Πώς; Παίρνοντας το μηδέν για να ακούσεις σωστά και καθαρά πως πλέον μπορείς να πληρώνεις για το ρεύμα σου ακριβώς ό,τι καταναλώνεις σε τιμή κόστους & ένα ελάχιστο ποσό για τη WATT+VOLT, τη χρέωση zerO!

Με 0 ρήτρα αναπροσαρμογής, 0 πάγια και 0 εκπλήξεις!! Θα τα βρεις όλα στο νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα zerO της WATT+VOLT και ισχύει και για επιχειρήσεις!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης