Η GreenColaHellas, συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξής της, ανακοινώνοντας τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος τύπου Cola, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Γιάννη Χήτου στην GreenColaHellas, πριν από τρεις μήνες, συνοδεύτηκε με την παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας για τα επόμενα 5 χρόνια, στη βάση δύο κεντρικών αξόνων: τη διεύρυνση της παρουσίας των προϊόντων της εταιρείας στο εξωτερικό καθώς και τη δημιουργία νέων προϊόντων, πάντοτε στην κατεύθυνση των ‘υγιεινών’ αναψυκτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η GreenCola στη Γερμανική αγορά

Σε συνέχεια των εμπορικών συμφωνιών της εταιρείας, σε 12 χώρες ανά τον κόσμο, η GreenColaείναι πλέον διαθέσιμη στη Γερμανική αγορά. Ακολουθώντας το επιτυχημένο μοντέλο της συνεργασίας με τοπικούς εμφιαλωτές, η GreenColaανακοινώνει την ανάπτυξη σχετικής συνεργασίας που της επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρουσία της στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ‘PureCola’ με αντιοξειδωτική δράση

Για την ελληνική αγορά, η GreenColaHellas, παρουσίασε ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, την PureCola. Πρόκειται για το πρώτο αναψυκτικό τύπου Colaμε φυσικής προέλευσης εκχύλισμα από πράσινο τσάι, πλούσιου σε κατεχίνες που είναι γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση. Η PureCola, στην οποία δεν περιέχεται ζάχαρη, καφεΐνη και συντηρητικά είναι η νέα πρόταση της εταιρείας στην κατεύθυνση που χάραξε επιτυχημένα η GreenCola, αυτή των αναψυκτικών που μπορούν να ενταχθούν στην υγιεινή διατροφή.

Ο Γιάννης Χήτος, Εκτελεστικός Πρόεδρος της GreenColaHellas, σημείωσε ‘είμαστε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό μας πλάνο. Ταυτόχρονα με την επέκτασή μας σε ξένες αγορές, παρασκευάζουμε νέα προϊόντα που δεν ακολουθούν την πεπατημένη της αγοράς αλλά δημιουργούν μια νέα κατηγορία αναψυκτικών’.

Η PureColaβρίσκεται ήδη διαθέσιμη σε πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Σε λίγες ημέρες, η GreenColaHellasθα ανακοινώσει το επαναλανσάρισμα την επιτυχημένης σειράς Μπλε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης