Η επιλογή της γερμανικής FUXTEC, ως  συνεργάτη στη χώρα μας, ήταν η κίνηση κλειδί της Fix it machinery αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Η εταιρεία Fix it machinery ξεκίνησε το 2012 δυναμικά την δραστηριότητά της στον χώρο μηχανημάτων κήπου, ηλεκτρικών εργαλείων και βιομηχανικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να προσδιορίσει την θέση της στο χώρο επιδίωξε την εισαγωγή και διανομή μηχανημάτων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επώνυμων οίκων Panasonic power tools, Kawasaki, Yamaha, Maori, Attila, Spartan στην πιο ανταγωνιστική τιμή και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για ποιοτικά,αξιόπιστα,ισχυρά και με ανταγωνιστική τιμή μηχανήματα καθώς και  η μακροχρόνια σχέση ικανοποίησης και εμπιστοσύνης μας οδήγησε στην γερμανική FUXTEC.

Η  FUXTEC ιδρύθηκε το 2008 και κατέχει πλέον ηγετική θέση ποιότητας και πωλήσεων στην Ευρώπη στον κλάδο μηχανημάτων κήπου και αγρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγκατεστημένη σε περισσότερες από 20 χώρες της Ευρώπης σε συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών aftersale , η διεύρυνση της  γκάμας των προϊόντων καθώς και η  ανταγωνιστική τιμή η FUXTECέχει εξασφαλίσει την πρώτη επιλογή .

Τα προϊόντα μας είναι καλά μελετημένα, πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα   ποιότητας και είναι προσαρμοσμένα  στις  απαιτήσεις των πελατών.

Η πλήρης γκάμα πιστοποιημένων μηχανημάτων κήπου της γερμανικής εταιρείας FUXTEC και οι  απίστευτα  ανταγωνιστικές τιμές τους έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της εγχώριας αγοράς.

Υπολογίζουμε ρεαλιστικά, σκεφτόμαστε δημιουργικά και πάντα εργαζόμαστε με γνώμονα τον πελάτη. Περιοριζόμαστε στην ποιότητα των προϊόντων  καθώς και στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη . Τα προϊόντα μας είναι καλά μελετημένα, πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών.

Η FUXTEC ήρθε στην  Ελλάδα, υποδέχεται την άνοιξη με απίστευτες προσφορές και να μας εγγυάται :

  • Ανταγωνιστικές   τιμές
  • Προϊόντα υψηλών πρoδιαγραφών ως  προς την κατασκευή και την ποιότητα.
  • Ανοιχτή γραμμή και εξυπηρέτηση πελατών:
  • Βοηθάει γρήγορα σε όλες τις ερωτήσεις/απορίες  σχετικά με το μηχάνημα FUXTEC.
  • Εύκολη συναρμολόγηση και χρήση του μηχανήματος  FUXTEC.
  • Οδηγίες συναρμολόγησης – και με βίντεο.
  • Εξειδικευμένο συνεργείο FUXTEC  στην Ελλάδα.
  • Επισκευάστε γρήγορα και αξιόπιστα το μηχάνημα FUXTEC.
  • Ανταλλακτικά και αξεσουάρ διαθέσιμα μακροπρόθεσμα.
  • Η μακροχρόνια χρήση του μηχανήματος FUXTEC είναι ασφαλής.
  • Η FUXTEC ομορφαίνει  τους κήπους μας και τις ζωές μας οικονομικά, ποιοτικά, γρήγορα και αυτό μας αρέσει πολύ!

Δείτε τα προϊόντα και τις τιμές εδώ: www.fuxtec.e-fixit.gr

email: fuxtecgreece@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης