Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των καταστημάτων της και αναζητά υποψηφίους που θέλουν ευκαιρίες εξέλιξης και επιθυμούν να γίνουν μέλη μιας δυνατής ομάδας.

H JYSK είναι μία παγκόσμια εταιρεία καταστημάτων λιανικής που προσφέρει εξαιρετικές προσφορές σε είδη ύπνου και είδη σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδρυτής της Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο από περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 50 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στην Ελλάδα το 2015. Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας μετρά 47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν 400 εργαζόμενους, ενώ οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης, αναμένεται να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια με τα εγκαίνια ακόμα περισσότερων καταστημάτων. Για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2021 και 2022, το Ινστιτούτο Top Employers βράβευσε τη JYSK Ελλάδος με τον τίτλο του “Κορυφαίου Εργοδότη”, αναδεικνύοντας τη στρατηγική της JYSK σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, αλλά και τις Αξίες της JYSK, οι οποίες είναι ορατές σε κάθε δραστηριότητα του οργανισμού.

Το όραμα και η φιλοδοξία της JYSK είναι να είναι η πρώτη επιλογή των πελατών και για να το πετύχει αυτό χρειάζεται την καλύτερη ομάδα. Η κυρία Ντόρα Αντωνάτου, HR Manager JYSK Ελλάδας αναφέρει σχετικά: «Στη JYSK πιστεύουμε πως αν υπάρχει θετική διάθεση και θέληση όλα είναι εφικτά. Γι’ αυτό δεν εστιάζουμε τόσο στην εμπειρία και την προϋπηρεσία. Θεωρούμε πως αν ένας υποψήφιος έχει θετική διάθεση μπορεί να εξελιχθεί μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η JYSK. Αν λοιπόν κάποιος έχει θετική διάθεση, είναι ομαδικός, του αρέσουν οι προκλήσεις και αναζητά ευκαιρίες εξέλιξης, η JYSK είναι η κατάλληλη επιλογή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK Ελλάδος, η οποία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και ανοίγει περίπου 10 νέα καταστήματα κάθε χρόνο πιστεύει ότι η ανάπτυξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και συμβαδίζει με την ανάπτυξη των υπαλλήλων της. «Στη JYSK η προσπάθεια και η καλή δουλειά ανταμείβονται πάντα και έχουμε ως στόχο το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων που προκύπτουν να τις καλύπτουμε εσωτερικά. Γιατί όπως λέμε στη JYSK “Bring Dedication, Meet Possibilities”» λέει η κυρία Αντωνάτου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης