ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

«Τι βρίσκεται στην άκρη του ουράνιου τόξου;» Για την Polaroid, η απάντηση ήταν μάλλον προφανής – μια ολόκληρη σειρά γυαλιών ηλίου που αντανακλούν κάτι τόσο ζωντανό όσο η ιστορία της μάρκας, αφού ως φόρο τιμής στο εμβληματικό ουράνιο τόξο που συνοδεύει το λογότυπο της σε διάφορες μορφές από την ίδρυση του οίκου το 1937, λανσάρει την συλλογή Rainbow: η συλλογή χαρακτηρίζεται από νέα λαμπερά γυαλιά ηλίου στις αποχρώσεις της ίριδας, με το εμβληματικό ουράνιο τόξο της Polaroid στο ακροβραχιόνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γυαλιά ηλίου. Η Συλλογή Rainbow της Polaroid σας επιτρέπει να εκφράσετε αυτό που σκέφτεστε, να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να τα μοιραστείτε μέσα από λαμπερές αποχρώσεις, κάθε στιγμή.

Αφήστε τα γυαλιά ηλίου Polaroid να σας διασκεδάσουν και να σας συναρπάσουν! Διατίθενται για ενήλικες και παιδιά σε μπλε, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια και διάφανο, και αναδεικνύονται από τους μοναδικούς καθρεπτέ Polaroid Ultrasight™ φακούς τους. Τα γυαλιά ηλίου Rainbow της Polaroid σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ζωηρά χρώματα χωρίς αντανακλάσεις, χάρη στην αποκλειστική πόλωση των φακών Ultrasight™.

Σχεδιασμένα ειδικά για την Polaroid, χάρη στην ιδιόκτητη Τεχνολογία Thermofusion™, όλα τα πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid έχουν φακούς UltraSight™ για όραση χωρίς αλλοιώσεις. Τα πρώτης ποιότητας πολωτικά γυαλιά ηλίου της Polaroid προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα: όραση χωρίς αντανακλάσεις, καθαρές αντιθέσεις, φυσικά χρώματα, μειωμένη κόπωση ματιών και 100% προστασία από ακτινοβολίες UV. Η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: Μοντέλο για ενήλικες, 62 ευρώ.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: Μοντέλο για παιδιά, 44 ευρώ.

Η Polaroid Eyewear είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην οπτική φροντίδα και τα οπτικά και μια καινοτόμα διεθνής φίρμα οπτικών που οφείλει το όνομά της στην ανακάλυψη που άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των οπτικών: τους πολωτικούς φακούς. Η Polaroid, από τότε που ιδρύθηκε από τον Edwin Land το 1937, έχει ενισχύσει την φήμη της ως κορυφαία μάρκα στους πολωτικούς φακούς χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ThermofusionTM. Σήμερα, η Polaroid παράγει και διανέμει παγκοσμίως τους πολωτικούς της φακούς, φακούς Clip-on, SuncoversTM και σκελετούς γυαλιών οράσεως μέσω των ιδιόκτητων θυγατρικών της και του δικτύου αποκλειστικών διανομέων της. Η μάρκα προσχώρησε στο Safilo Group τον Απρίλιο του 2012. Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης