Η Αλλατίνη παρουσιάζει τρεις νέες γεύσεις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 08:59
Η Αλλατίνη παρουσιάζει τρεις νέες γεύσεις

Η ΑΛΛΑΤΙΝΗ, μια μάρκα με μακρά παράδοση ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές διαρκώς νέες γευστικές επιλογές, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και προτιμήσεις.

Σήμερα, η οικογένεια των αγαπημένων Soft Kings της Αλλατίνη εμπλουτίζεται με τη νέα σειρά Soft Kings Βρώμης σε δύο απολαυστικές γεύσεις: Πορτοκάλι & Dark Chocolate Chunks και Μπανάνα & Dark Chocolate Chunks. Μία νέα επιλογή, που δίνει το απαραίτητο boost ενέργειας στο πρωινό αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας. H σειρά μαλακών μπισκότων Soft Kings Βρώμης περιέχει νιφάδες βρώμης και είναι πηγή φυτικών ινών με αξεπέραστη γεύση που συνδυάζει απόλαυση και ισορροπία.

Παράλληλα, στη σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά προστίθεται μια ακόμα ξεχωριστή γεύση, Gianduja Chocolate tales, η οποία συμπληρώνει τις υπάρχουσες γεύσεις Strawberry Secret, Vanilla Dream και Orange Blossom. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες μοναδικές γεμίσεις, που προσφέρουν δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις.

Αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές της αξίες, η ΑΛΛΑΤΙΝΗ εξακολουθεί να πρεσβεύει την Καλοσύνη και να δημιουργεί προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι, με ποιοτικά συστατικά, αλλά και με συνταγές γεμάτες γεύση.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 09:21