Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Βίκος βρίσκεται δίπλα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, συμμετέχοντας ως αποκλειστικός χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού &φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών στα φετινά Tasty Awards 2023.

Η συμμετοχή της Βίκος Α.Ε. στα βραβεία έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στον κλάδο της εστίασης, σε συνέχεια της πιο πρόσφατης επένδυσης σε δύο νέες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Με τις νέες συσκευασίες σε αλουμίνιο και γυαλί και την ανανεωμένη εμφάνιση των προϊόντων της, η εταιρεία Βίκος, απαντά στις ανάγκες του κλάδου HO.RE.CA και ενισχύει τη θέση της στην αγορά των αναψυκτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Tasty Awards είναι ένας θεσμός που έχει ως στόχο να αναδείξει τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς της πόλης, στηρίζοντας τα αγαπημένα στέκια για εκλεκτό φαγητό και fine drinking εμπειρίες. Κορυφαία εστιατόρια, που εκπροσωπούν τη μοντέρνα δημιουργική κουζίνα, την ελληνική, θαλασσινή και ιταλική σκηνή, καθώς επίσης και δημοφιλή ξενοδοχειακά γαστρονομικά spots, bars και wine restaurants αναμετρώνται για μία θέση στον χάρτη γαστριμαργικών εμπειριών της πόλης.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα αγαπημένα του εστιατόρια, στηρίζοντας και ψηφίζοντάς τα στην επίσημη ιστοσελίδα των Tasty Awards 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης