Την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το εικοστό πέμπτο κατάστημά της στην Ελλάδα, στην Τρίπολη, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Τρίπολη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς η Δανέζικη αλυσίδα  που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το εικοστό πέμπτο κατάστημά της στην Ελλάδα. Μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται πολλά ακόμα νέα καταστήματα καθώς το πλάνο ανάπτυξης της JYSK είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Με το κατάστημα της Τρίπολης  ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση αυτού του στόχου καθώς οι πελάτες της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας θα έχουν πλέον την ευκαιρία να  γνωρίσουν καλύτερα το σκανδιναβικό design των προϊόντων και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK».

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Τρίπολη, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Μουντζουροπούλου και ο Retail Manager κος Τσιρώνης και οι υπάλληλοι του νέου καταστήματος  ανυπομονούν να καλωσορίσουν τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης: «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία  μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Τρίπολη

  • Το κατάστημα έχει 7 υπαλλήλους.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 23 Μαΐου, στις 9 το πρωί.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Μουντζουροπούλου.
  • Διευθύντρια του καταστήματος είναι η Σωτηροπούλου Σπυριδούλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης