Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι από τη Δανία, συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση XENIA, όπου το τμήμα εταιρικών πελατών (B2B) θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τουριστικές επιχειρήσεις και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις της.

H JYSK είναι μία παγκόσμια εταιρεία καταστημάτων λιανικής που προσφέρει εξαιρετικές προσφορές σε είδη ύπνου και είδη σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδρυτής της Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο από περισσότερα από 3.100 καταστήματα σε 48 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 28.500 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στην Ελλάδα το 2015 ενώ σήμερα το δίκτυο της εταιρείας μετρά 54 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το τμήμα εταιρικών πελατών B2B ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2021 και ήδη αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης καθώς εξυπηρετεί πάνω από 115.000 πελάτες στην Ελλάδα και συμμετέχει στο συνολικό τζίρο της JYSK σε ποσοστό 13.8%.

Ο κος Θέμης Κάτσης, Β2Β Manager JYSK Ελλάδας αναφέρει σχετικά με τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τμήματος και τις προοπτικές του: «Με την δημιουργία του νέου τμήματος καταφέραμε να προσελκύσουμε νέους εταιρικούς πελάτες και επαγγελματίες του χώρου, έτσι συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη στρατηγική μας με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη του τμήματος πάντα με γνώμονα τις υψηλές υπηρεσίες και τη μεγάλη διαθεσιμότητα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προσφορές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Xenia 2022, που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, αποτελεί την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επιχειρηματίες του κλάδου και αναδεικνύει τους βασικούς άξονες στους οποίους θα στηριχτεί η νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. Η JYSK θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην XENIA (Hall 3/ Περίπτερο C22-D18). O κος Κάτσης εξηγεί γιατί μια βόλτα από το περίπτερο της JYSK είναι επιβεβλημένη: «Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν έμπνευση από τρεις διαφορετικούς χώρους που θα δημιουργήσουν το τέλειο περιβάλλον διαμονής και ξεκούρασης με Σκανδιναβικό σχεδιασμό και ποιοτικά έπιπλα από τη συλλογή της JYSK. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και στη JYSK έχουμε τα είδη που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης