Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία της Κωτσόβολος στη φετινή έκθεση XENIA στο Metropolitan EXPO κατά τη διάρκεια της οποίας η Business Ομάδα της εταιρείας παρουσίασε το Μηχανοστάσιο Του Μέλλοντος.
Το project αυτό παρουσιάστηκε για 1η φορά στη HORECA 2018 με το Δωμάτιο του Μέλλοντος και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τουριστικού κλάδου, με τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προτείνει για τις ξενοδοχειακές μονάδες. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και αυτοματισμούς που δεν συναντώνται στα κλασικά δωμάτια, προσφέρει στον επισκέπτη τον απόλυτο έλεγχο του δωματίου του, δίνοντας του τη δυνατότητα να «ελέγχει» το περιβάλλον του και να δημιουργεί το κατάλληλο για εκείνον.
Στη φετινή έκθεση Xenia 2018, η ξενάγηση επικεντρώθηκε σε έναν ακόμη χώρο των ξενοδοχείων, αυτή του μηχανοστασίου και σύμφωνα με τη Business Ομάδα της εταιρείας το Μηχανοστάσιο του Μέλλοντος, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του κάθε ξενοδοχείου να ρυθμίζει τις λειτουργίες των δωματίων, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του στο χώρο. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς εξασφαλίζει τη μείωση των εκπομπών CO2. Το περίπτερο της εταιρείας, κατακλύστηκε από τους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έσπευσαν να γνωρίσουν τις νέες εντυπωσιακές λειτουργίες και προτάσεις της Κωτσόβολος αλλά και την ποικιλία των ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών που μπορούν να εξοπλίσουν την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Business Ομάδας, πάνω από 250.000 επιχειρήσεις εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, ενώ το δίκτυο συνεργατών αυξάνεται συνεχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης