Το premium πολυκατάστημα Fortnum & Mason στο Λονδίνο, συνώνυμο των εκλεκτών γεύσεων και της υψηλής ποιότητας, επέλεξε τη μαρμελάδα CITRUS με γεύση Χιώτικο Μανταρίνι για να πωλείται με το εμπορικό τους σήμα. Πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία για την Ελληνική εταιρία με καταγωγή από τη Χίο, καθώς από το 1707 το Fortnum & Mason χαρακτηρίζεται ως γαστρονομικός παράδεισος εξαιρετικά αφιερωμένος στις ξεχωριστές γεύσεις.

Σε πρόσφατο άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας The Financial Times, η Sarah Metcalf, grocery buyer του Fortnum & Mason αναφέρει: «Οι Βρετανοί αναζητούν στο πολυκατάστημα μας τη διάσημη βρετανική μαρμελάδα φράουλα αλλά και την ελληνική μαρμελάδα που παράγεται από το σπάνιο Χιώτικο Μανταρίνι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το high end πολυκατάστημα δεν επέλεξε τυχαία τη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS καθώς βασίζεται σε ένα ξεχωριστό προϊόν της ελληνικής γης, το χιώτικο μανταρίνι που από το 2012 κοσμεί τον κατάλογο των προϊόντων Προστατευμένης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συγκεκριμένη μαρμελάδα έχει ακόμη αποσπάσει δύο χρυσά αστέρια στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards, τα λεγόμενα Όσκαρ της Γεύσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης