Η Protergia, ειδικός στον τομέα της παροχής ενέργειας, αυτή τη φορά «τροφοδότησε» εκατοντάδεις δρομείς που συμμετείχαν στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η εταιρεία κατέβασε τη δική της ομάδα που πήρε μέρος στους αγώνες των 5 και 21 χλμ. ενώ ενίσχυσε τη διοργάνωση και ως Επίσημος Χορηγός. 

Επικεφαλής της #ProtergiaRunningTeam ήταν οι ελληνίδες πρωταθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη (400 μέτρα μήκος) και Σοφία Ρήγα (μαραθώνιος) οι οποίες προετοίμασαν με διατατικές ασκήσεις και συμβουλές την ομάδα της Protergia, δηλαδή τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές που κέρδισαν τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Μπελιμπασάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αμέσως μετά τον αγώνα «Με την #ProtergiaRunningTeam προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε τη δική μας ενέργεια σε ένα αθλητικό γεγονός που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είναι αισιόδοξο που τόσοι άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν και να έχουν βάλει στη ζωή τους την άσκηση».

Η Σοφία Ρήγα από την πλευρά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε αθλητικές οργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της #ProtergiaRunningTeam . Η Protergia ως Επίσημος Χορηγός τον ΣΕΓΑΣ και των ενεργειών του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βάλουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας, καθώς ο αθλητισμός χρειάζεται στήριξη και ενέργεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ημιμαραθώνιος του ΣΕΓΑΣ που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή των δρομέων να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Τα βλέμματα τράβηξε το περίπτερο της Protergia στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν διάφορα δώρα, να φορτίσουν τα κινητά τους και στο τέλος να… αναζωογονηθούν, πίνοντας δροσιστικούς φυσικούς χυμούς!

Η Protergia έδωσε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση τρεξίματος που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής βρισκόμενη κοντά σε όσους χρειάζονται «ενέργεια» για… καλό σκοπό!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης