Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του Νο1 πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, υλοποίησε ημερίδα για τους εργαζομένους της σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με κύριο θέμα την Ανακύκλωση στην Ελλάδα και την εξοικονόμηση ενέργειας, αντίστοιχα.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο της εταιρείας με μεγάλη επιτυχία αφού παρευρέθηκε όλο το προσωπικό. Μάλιστα η εταιρεία φροντίζει συστηματικά να ενημερώνει τους ανθρώπους της για τις εξελίξεις στα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και συμπεριφοράς, προτρέποντάς τους να υιοθετήσουν μία στάση ζωής φιλική προς το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ ακολουθεί τις διεθνείς πρακτικές υπεύθυνης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, έχοντας ανακυκλώσει μέχρι το τέλος του 2013 περί τους 100 τόνους αντικειμένων από χαρτί, πλαστικό και λευκοσίδηρο. Παράλληλα, η εταιρεία έχει τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών από τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ειδικό κάδο συλλογής χρησιμοποιημένων λαμπτήρων και ειδικό κάδο ανακύκλωσης συσκευών κινητών τηλεφώνων, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων. Τέλος, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να ρίχνουν στους ειδικούς κάδους τα χρησιμοποιημένα αντικείμενα, όχι μόνο από τον χώρο της δουλειάς, αλλά και αυτά που συλλέγουν στον οικιακό τους χώρο.

Σχετικά με τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε., μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 205 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης