«Η βροχή είναι ευλογία … είναι ο ουρανός που κατεβαίνει στη γη. Χωρίς τη βροχή δεν θα υπήρχε ζωή», γράφει ο John Updike (1932-2009), Αμερικανός συγγραφέας & κριτικός.

Ωστόσο, οι εικόνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα την Αττική και που έγιναν πρώτη είδηση σε πολλά μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό, θέτουν υπό αμφισβήτηση την παραπάνω άποψη. Είναι γεγονός ότι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου βρίσκονται αντιμέτωποι με ξαφνικές νεροποντές και τα επακόλουθά τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άναρχη και χωρίς σχεδιασμό δόμηση, το μπάζωμα των ποταμών του λεκανοπεδίου και το φορτωμένο, λόγω του υπερπληθυσμού, σύστημα αποχέτευσης των περιοχών της Αττικής οδηγούν κάθε χρόνο στις ίδιες λίγο πολύ εικόνες πλημμυρισμένων οικιών, αποθηκών και καταστημάτων. Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες δεν καταφέρνουν να σώσουν το βιος τους. Άλλωστε ποιος μπορεί να τα βάλει με τη φύση και να βγει νικητής;

Παρά τη συνεπικουρία αρμοδίων αρχών, φορέων και κατοίκων η μάχη με τα καιρικά φαινόμενα είναι δύσκολη και απαιτεί πρόληψη … Σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων διαδραματίζουν οι αποφρακτικές εταιρείες, που διαθέτουν τρία σημαντικά όπλα:

1.ανθρώπινο κεφάλαιο
2.τεχνογνωσία
3.εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμπειρία του προσωπικού και η αυξημένη επαγρύπνησή του, η βαθειά γνώση των τεχνικών αντιμετώπισης συναφών προβλημάτων, αλλά και η χρήση κατάλληλου εξοπλισμού συμβάλλουν στην επίτευξη γρήγορων και εγγυημένων αποφράξεων σε όλη την περιοχή της Αττικής.

Λόγω της φύσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επείγοντος χαρακτήρα της οι αποφρακτικές εταιρείες εξυπηρετούν τους πολίτες όλο το εικοσιτετράωρο σε εβδομαδιαία βάση, σε γιορτές και αργίες. Ο μεγάλος αριθμός συνεργείων που διαθέτουν ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας του πελάτη, που μπορεί δικαιολογημένα να βασίζεται στις εταιρείες άντλησης υδάτων και να είναι βέβαιος ότι θα τρέξουν άμεσα σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεται.

Σημαντικό άλλωστε είναι και το γεγονός ότι στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που διανύουμε οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τις αποφράξεις έχουν διατηρήσει χαμηλά τις τιμές τους, μειώνοντας το περιθώριο κέρδους, όχι όμως την ποιότητα των υπηρεσιών τους και το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη.

Απολαύστε, λοιπόν τη βροχή στη θαλπωρή του προσωπικού σας χώρου! Εμπιστευτείτε τις σύγχρονες εταιρείες άντλησης υδάτων, προστατεύστε την περιουσία σας και νιώστε ασφαλείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης