Είναι απαραίτητα τα φίλτρα νερού;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 17:27
Είναι απαραίτητα τα φίλτρα νερού;

Το νερό των πόλεων είναι πόσιμο και δεν περιέχει φυτοφάρμακα, εξασθενές χρώμιο, μόλυβδο, αρσενικό και άλλες ουσίες που καθιστούν το νερό επικίνδυνο. Άρα υπάρχει λόγοςνα εγκαταστήσουμε φίλτρο νερού που θα αφαιρεί συστατικά που δεν υπάρχουν στο πόσιμο νερό;

Προφανώς όχι. Όμως, τα πραγματικά προβλήματα του πόσιμου νερού των πόλεων είναι το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται στο νερό.

Σύμφωνα με μελέτες, η κατανάλωση χλωριωμένου νερού θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς έχει συνδεθεί με σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.

Επίσης, καθώς το νερό περνά μέσα από παλιά συστήματα ύδρευσης που περιέχουν σκουριά και βρωμιά, συμπαρασύρει μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών που καταλήγουν στο ποτήρι μας.   

Ο λόγος, λοιπόν, που είναι απαραίτητη η εγκατάσταση φίλτρου νερού, είναι για να απαλλάξουμε το νερό μας από το χλώριο και τα ιζήματα.

Μην ξεχνάμε πόσο αναγκαίο είναι να έχουμε καθαρό νερό από τη βρύση μας, αφού η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στο να το πίνουμε, αλλά και στο να πλένουμε τρόφιμα και να τα μαγειρεύουμε σε αυτό.

Είναι απαραίτητο το φίλτρο νερού εάν βράζω το νερό που πίνω;

Είναι αλήθεια ότι ο βρασμός εξουδετερώνει το χλώριο στο νερό. Δεν εξουδετερώνει όμως τις υπόλοιπες βλαβερές ουσίες όπως τη βρωμιά, τη σκουριά και τα μικροσωματίδια που υπάρχουν στο νερό του δικτύου.

Επομένως,μόνο το φιλτραρισμένο νερό μάς παρέχει ασφάλεια και μας προσφέρει υγεία μέσα από όλες τις χρήσεις του νερού της βρύσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξω το κατάλληλο φίλτρο;

Η Rainbow Waters® και η 3Μ επέλεξαν και σας προτείνουν τα καταλληλότερα φίλτρα πόσιμου νερού:

Φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα 3Μ, υψηλής ροής από τη Rainbow Waters®

Αφαιρούν τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, συγκρατούν σκουριά / βρωμιά / χώμα / μικροσωματίδια / αμίαντο / κύστες παρασίτων από 0,5μm ενώ παράλληλα επιτρέπουν τη διέλευση των ωφέλιμων για τον οργανισμό στοιχείων όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.

Διαθέτουν πιστοποιήσεις από το Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής των ΗΠΑ (κατά τα πρότυπα NSF 42 και 53) και δεν έχουν απλώς ελεγχθεί όπως συμβαίνει με άλλα φίλτρα.

Γιατί να επιλέξω τη Rainbow Waters® για φίλτρο νερού:

1.Είναι η εταιρία που όλοι γνωρίζουμε στο χώρο του νερού από το 1999. Εστιάζει στον τομέα της ποιότητας στα προϊόντα νερού που παρέχει και είναι πιστοποιημένη με ISO και HACCP από το 2005.

2.Είναι η εταιρεία που έδωσε τη δυνατότητα εγκατάστασης φίλτρου σε κάθε σπίτι, για να καταναλώνει καθαρό, υγιεινό νερό από τη βρύση του. Με την είσοδό της και σε αυτόν τον τομέα, πριν 9 χρόνια, διαμόρφωσε μια νέα οικονομική πολιτική, καθώς έως τότε η εγκατάσταση φίλτρου, σήμαινε να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία.

3.Είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει τα επώνυμα, πιστοποιημένα  οικιακά φίλτρα νερού της 3Μ, κορυφαίας εταιρίας στα φίλτρα νερού παγκοσμίως.

4.Ο τεχνικός της Rainbow Waters® έρχεται στο σπίτι σας και τοποθετεί δωρεάν το φίλτρο κάτω από το νεροχύτη (χωρίς να φαίνεται και χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή βρύση).

5.Σας παρέχει δωρεάν τον εξοπλισμό και τη βάση του φίλτρου. Εσείς αγοράζετε μόνο  το ανταλλακτικό φίλτρο.

6.Κάθε 6 μήνες  σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να γίνει αλλαγή του φίλτρου και σας επισκέπτεται δωρεάν για να κάνει την αντικατάσταση.

Δοκιμάστε τα πιστοποιημένα Φίλτρα 3Μ από τη Rainbow Waters® δωρεάν: https://www.rainbowwaters.gr/gr/el/content/oikiaka-filtra

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 17:28