Τα καταστήματα PAUL, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σας περιμένουν με μοναδικές και πρωτότυπες πασχαλινές προτάσεις, που θα δημιουργούν ειδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας οι έμπειροι αρτοποιοί – ζαχαροπλάστες, σύμφωνα πάντα με τις παραδοσιακές και αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Το παραδοσιακό, κλασσικό τσουρέκι φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά, πασχαλινές σοκολατένιες λιχουδιές Lapin Chocolat – Poule Chocolat), σοκολατένια γλυφιτζούρια (Sucette Poussin Chocolat) αλλά και κουνελάκια μπριός με επικάλυψη σοκολάτας (Brioche Lapin), θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας μερικές μόνο από τις δημιουργίες των καταστημάτων PAUL για την περίοδο του Πάσχα.
Πρωτοτυπήστε και εντυπωσιάστε στο πασχαλινό τραπέζι επιλέγοντας ως γλυκό το Millefeuille PAUL, σε σχήμα πασχαλινού αυγού, σε δύο διαφορετικές εκδοχές: βανίλια με φράουλες ή σοκολάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, οι λάτρεις της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σοκολατένιες μπουκίτσες με λευκή, μαύρη ή σοκολάτα γάλακτος αλλά και σοκολατένιες μπουκίτσες με αμύγδαλο και επικάλυψη λευκής, μαύρης ή σοκολάτας γάλακτος, φτιαγμένες όλες με τα πιο αγνά υλικά.

Επισκεφτείτε ένα από τα τρία καταστήματα PAUL και επιλέξτε τις αγαπημένες σας πασχαλινές λιχουδιές, που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης και της απόλαυσης.

Καταστήματα PAUL ▪ ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4 ▪ ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10 ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης