Υπάρχουν πολλοί τύποι ταξιδιωτών, αλλά, για τους περισσότερους το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με την χαλάρωση και την ξεκούραση.

Για εσάς όμως που περιμένετε τις διακοπές για μια ευκαιρία να ζήσετε νέες εμπειρίες και να γνωρίσετε νέα μέρη σαν να ήσασταν ντόπιος, η χαλάρωση είναι άγνωστη λέξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν γνήσιοι εξερευνητές σίγουρα γνωρίζετε ότι ο εξοπλισμός σας είναι πολύ σημαντικός για κάθε περιπέτεια. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε προς τον φετινό σας προορισμό βεβαιωθείτε πως είστε έτοιμοι για ότι θα βρείτε μπροστά σας.

Το βασικότερο εργαλείο για κάθε εξερευνητή -και μη- στις μέρες μας είναι το smartphone. Με τόση υπολογιστική δύναμη και ένα σωρό αισθητήρες ένα έξυπνο κινητό μπορεί να φανεί χρήσιμοσε δεκάδες περιπτώσεις. Από το να επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με οποιονδήποτε μέχρι και να παρέχει ακριβή τοποθεσία,το smartphoneπρέπει ναείναι πάντα μαζί σας, όπου κι αν σας οδηγήσουν τα μονοπάτια που θα ακολουθήσετε.

Για τους πιο έμπειρους εξερευνητές μία πολύ έξυπνη επιλογή είναι και το αυτόνομο GPS. Όπου κι αν βρεθείτε θα έχει πάντα σήμα, καθώς δεν εξαρτάστε από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά από δορυφόρους. Επειδή όμως τα ηλεκτρονικά μέσα μπορεί να σας αφήσουν «ξεκρέμαστους» χωρίς προειδοποίηση, καλό είναι να υπάρχει στο backpack σας και ένα βιβλίο για τον προορισμό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τόση άσκηση να σας περιμένει στις φετινές διακοπές, γιατί δεν την καταγράφετε κιόλας; Με ένα έξυπνο ρολόι μπορείτε να καταγράψετε κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσετε και να πάρετε μία ακριβή ανασκόπηση της δραστηριότητάς σας μέσα στην ημέρα.

Με ένα smartwatch μπορείτε να θέσετε τους δικούς σας στόχους άσκησης και να τους επιτύχετε με ευκολία. Για ακόμα καλύτερη ανάλυση των δεδομένων επιλέξτε ένα ρολόι με ενσωματωμένο GPS. Μέσα από το GPS θα γίνει ακόμα καλύτερη καταγραφή απόστασης και μόλις ολοκληρώσετε την πορεία σας, θα δείτε και στο χάρτη την ακριβή διαδρομή σας.

Αν έχετε iPhone τότε η επιλογή του AppleWatch είναι μονόδρομος. Το ρολόι της Apple προσφέρει πέρα από τα παραπάνω, και έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών που κάνει μέχρι και ηλεκτροκαρδιογράφημα. Επιπλέον, είναι και αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να καταγράψετε με ακρίβεια ακόμα και το κολύμπι.

Όσα θα ζήσετε στις φετινές διακοπές δεν χρειάζεται να μείνουν μόνο στην μνήμη σας. Με μια φωτογραφική μηχανή θα αποτυπώσετε για πάντα τις όμορφες στιγμές και τα μοναδικά μέρη που επισκεφθήκατε, για να μπορείτε να γυρίσετε σε αυτά όποτε θέλετε, έστω και εικονικά. Για μία πραγματικά διαφορετικήπροοπτική όμως αξίζει να επενδύσετε σε ένα drone.

Με ένα drone όπως το MavicAir της DJI θα δεις τον κόσμο όπως δεν τον είχες δει ποτέ. Ακόμα και για έναν αρχάριο τα droneτης DJI είναι ιδανικά καθώς μπορούν από μόνα τους να αποφεύγουν αντικείμενα. Το MavicAir είναι το ιδανικό droneγια τις διακοπές καθώς προσφέρει καταπληκτική ποιότητα εικόνας και βίντεο αλλά έχει πολύ μικρό όγκο και βάρος, άρα μπορείτε πολύ εύκολα να το πάρετε μαζί σας.

Για να μην αφήσετε στιγμή να πάει χαμένη εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα για τις διαδρομές σας. Όπου κι αν βρεθείτε, από τα μέση του ωκεανού μέχρι και την κορυφή κάποιου βουνού, αν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αυτό το καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης