Καλωσορίζουμε τον χειμώνα με Ούζο και Τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, 14:59
Καλωσορίζουμε τον χειμώνα με Ούζο και Τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ!
Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και τον υποδεχόμαστε παρέα με τα ποιοτικά αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Το μυστικό των αποσταγμάτων Μπαμπατζιμόπουλου, βρίσκεται στη συνταγή της παραδοσιακής απόσταξης. Συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά ήδη από το 1875 αποτυπώνοντας σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα του.


Ο άρχοντας της απόσταξης Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα, φέρνει την ιδανική πρόταση που θα συνοδεύσει τους μεζέδες σας δίπλα στο αναμμένο τζάκι και φέτος το χειμώνα, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Είτε σκέτα είτε με γλυκάνισο, τα αποστάγματα Μπαμπατζίμ ταιριάζουν μοναδικά με κάθε λογής τσιμπολογήματα όπως τυριά, κολοκυθάκια, ελιές, ντολμαδάκια, γίγαντες, απογειώνοντας τη διάθεση της παρέας.

Κι επειδή σε κάθε παρέα οι γευστικές επιλογές ποικίλουν, τα αποστάγματα Μπαμπατζίμ θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Γι’ αυτό λοιπόν μην μπείτε στο δίλημμα μεταξύ ούζου και τσίπουρου, δώστε την επιλογή στη παρέα να διαλέξει εκείνη το απόσταγμα που θα πρωταγωνιστήσει στα τσουγκρίσματα.

Στην υγειά σας λοιπόν!

Απόλαυση της παράδοσης με ευχάριστη συνοδεία ούζου και τσίπουρου με μέτρο!

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, 14:59