Η Black Friday ήρθε και στη χώρα μας. Έπειτα από την ανακοίνωση των Public, ακολούθησαν και άλλα καταστήματα λιανικής και έτσι σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να αγοράσει τα προϊόντα, που τον ενδιαφέρουν σε μοναδικές προσφορές, καθώς ξεκινά και η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

Χθες είδαμε τεράστια ουρά σε ένα κατάστημα με είδη καλλυντικών στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, που έκανε δώρα και ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ όμως, στις 00:00, είδαμε τα καταστήματα των Public, Πλαίσιο και ΓΕΡΜΑΝΟΣ να σπάνε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ενώ μάλιστα το διαδικτυακό κατάστημα του Πλαισίου συγκεκριμένα είχε και προβλήματα στη λειτουργία του, καθώς ο κόσμος προσπαθούσε να μπει να δει τις προσφορές, που μόλις είχαν ανακοινωθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση τους, η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers Α.Ε.Β.Ε. ενόψει “Black Friday” πραγματοποίησε μοναδικές προσφορές, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει, μέχρι τις 11:00 π.μ., αύξηση online παραγγελιών της τάξης του 140%!

Από σήμερα το πρωί, άνοιξαν τα καταστήματα. Παρακάτω μπορούμε να δούμε την είσοδο των πελατών στα Public του The Mall Athens. «Οι πόρτες ανοίγουν αργά, ακούγονται χειροκροτήματα και μόλις δίνεται το “ΟΚ”, μια λαοθάλασσα ξεχύνεται αλαλάζοντας μέσα στο κατάστημα… ευτυχώς χωρίς απρόοπτα.», όπως αναφέρει το DigitalLife.gr.

Κόσμος «ποδοπατήθηκε» σε γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών στη Θεσσαλονίκη:

Το zougla.gr κατέγραψε την ουρά έξω από τα Public σε Mall και Πειραιά:

Black Friday στην Αθήνα (Φωτογραφίες: eurokinissi.gr):

Μέχρι και το μεσημέρι, τα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public στο The Mall Athens ακόμα δέχονταν «ορδές» πελατών:

Mega Kotsovolos (The Mall Athens):




Πλαίσιο (The Mall Athens):

Public (The Mall Athens):

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης