Μια νέα εποχή τιμών, ποικιλίας και ποιότητας έρχεται στον ΛΑΚΙΩΤΗ. Προϊόντα που πλαισιώνουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας, που σας αγκαλιάζουν, ζείτε καθημερινά μαζί τους σε κάθε χώρο του σπιτιού σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σταθερή αναπτυξιακή πορεία και δυναμική παρουσία στο χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και θέρμανσης, η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου της και κατατάσσεται ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων ΛΑΚΙΩΤΗΣ – Ιούλιος 2017 ΕΔΩ.

Η δραστηριότητα της εταιρείας με τα χρόνια εξαπλώθηκε στους τομείς της χονδρικής πώλησης και των εξαγωγών. Σήμερα κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια πωλήσεων στην ελληνική αγορά και έχει επιτύχει να καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με τις αξίες της ποιότητας, της εξυπηρέτησης και της καινοτομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξής της οφείλεται στις συνεργασίες της με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ WALK IN by PICCADILLY
Στιβαρή κατασκευή – βελούδινη κύλιση – λειτουργικότητα και ευκολία στην τοποθέτηση. Η σειρά από καμπίνες ντους walk in αντανακλούν τη νέα τάση στο ντους. Διατίθενται χωρίς πόρτες, με διάφανα ρύσταλλα Transparent 8mm, με επίστρωση για αποφυγή συγκέντρωσης αλάτων νερού, κατάλληλα για
δημιουργία καμπίνας Διπλής Πρόσβασης, αλλά και καμπίνας Εφαπτόμενης σε τοίχο.

Βρείτε περισσότερα προϊόντα στο lakiotis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης