Στις 24 -25 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πάτρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της Λουξ, με τίτλο: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της νέας εποχής».

Ειδικότερα, στο Συνέδριο συμμετείχαν η Διοίκηση, τα Στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρίας από όλη την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που έδωσε το στίγμα της Λουξ για το μέλλον. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 τις εναρκτήριες ομιλίες πραγματοποίησαν ο Γιάννης Μαρλαφέκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο οποίος έκανε λόγο για την αξία του «συνεπιχειρείν» και της ανταγωνιστικότητας ως απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της εταιρίας,ο οποίος τόνισε  τη σημασία του σεβασμού στο brand και τις αξίες που πρεσβεύει, ο Κώστας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος κι Εμπορικός Διευθυντής της Λουξ, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα εργαλεία πωλήσεων και στους καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας και ο Δημήτρης Σιανδρής, ChiefOperatingOfficer της Λουξ, ο οποίοςεπεσήμανε τη νέα τάξη πραγμάτων και τον ρόλο της προσαρμοστικότητας στα σύγχρονα δεδομένα. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις των Τμημάτων Marketing, Επικοινωνίας, Πωλήσεων και Εξαγωγών, που παρουσίασαν την πορεία και τα επόμενα βήματα που περιλαμβάνει ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η ημέρα περιελάμβανε μια ευχάριστη έκπληξη για τους συμμετέχοντες καθώς ο αγαπημένος σε όλους Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε χαρακτήρα teambondingevent στη διοργάνωση. Μέσα από την προσομοίωση της λειτουργίας της εταιρίας με αυτή της επιτυχημένης Εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987, ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις αξίες και τις αρχές της συνεργασίας, του συναγωνισμού, της σκληρήςδουλειάς και των υψηλών στόχων. Μάλιστα, Διοίκηση και Στελέχη επιδόθηκαν σε έναν ολιγόλεπτο αγώνα μπάσκετστο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Παναγιάς Αλεξιώτισσας, που προσέφερε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου της Λουξ, συνεχίστηκε με την επίσκεψη των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και με ανοιχτό διάλογο για ζητήματα που αφορούν το τμήμα πωλήσεων. Η Διοίκηση της Λουξ μέσα από το Συνέδριο εξέφρασε τη ικανοποίησή της για τις αποδοτικές λειτουργίες των επιμέρους τμημάτων της και ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες βελτιστοποιήσεις με στόχο τον συνεχή εκσυγχρονισμό της και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης