Με ύφος ξύλου και ξεχωριστή υφή, οι συλλογές με πλακάκια Tonella και Elegant που θα βρείτε στην εταιρεία Λακιώτης, ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους. Αυθεντικός σχεδιασμός, ελκυστικά χρώματα, συμβατότητα τόσο σε μοντέρνες αλλά και μινιμαλιστικές προσεγγίσεις καθώς και σε vintage περιπτώσεις, οι νέες αυτές σειρές θα καθιερωθούν στην συνείδησή σας.  

Η νέα σειρά Tonella και Elegant έχει μια καινοτομία, αφού είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα slim πλακίδια όπως τα Coverlam. Σε αντίθεση με τα κλασσικά πλακίδια παρκέ, οι σειρές αυτές έχουν πάχος 8 mm και τεχνολογία slim με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και να ξεπερνούν έτσι όλους τους περιορισμούς στην τοποθέτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πλακίδια των συλλογών Tonella και Elegant όπως σας αρέσει, δίχως περιορισμούς και να ανοίξετε νέους σχεδιαστικούς ορίζοντες στις διαμορφώσεις των χώρων σας!

Οι συλλογές πλακιδίων παρκέ της CERRAD εμπλουτίζονται ακόμη περισσότερο με την σειρά CORTONE και ΜΑΤΤΙΝΑ. Σε συμβατική γραμμή στα 10 mm πάχος και με ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε πολλά διαφορετικά χρώματα, οι νέες μας αυτές σειρές επαυξάνουν ακόμη περισσότερο τις επιλογές σας, βάζοντας την ζεστασιά του ξύλου στο σπίτι σας και την ψυχή σας!

Ακόμη μια επιλογή είναι να επενδύστε τα δάπεδα σας με γρανίτες υψηλής ποιότητας σε εφέ τσιμέντου. Η σειρά TASSERO προσφέρεται σε διάσταση 59,7 x 59,7 cm και 59,7 x 119,7 cm σε 2 διαφορετικά χρώματα. Κατάλληλα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, με κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά, θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τους χώρους σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

CERRAD σημαίνει και slim. Στην διάσταση 162 x 324 cm για πολύ XL επιφάνειες, προσφέρονται γρανίτες γυαλισμένοι με πάχος μόνο 5,6 cm. Επιλέξτε ύφος μαρμάρου, σε μαύρο και λευκό χρώμα!

Δείτε όλες τις σειρές με τα πλακάκια της εταιρείας Λακιώτης εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης