Η καθημερινότητά μας έχει διαφορετικές πτυχές. Υπάρχουν οι απλές στιγμές, όταν φτιάχνουμε φαγητό για την επόμενη ημέρα, όταν πλένουμε τα ρούχα μας ή ακόμη και όταν καθαρίζουμε το σπίτι, που αποζητάμε την ευκολία και την ταχύτητα που προσφέρει η τεχνολογία: Ένας αξιόπιστος φούρνος, ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ενεργειακής κλάσης Α ή μια σύγχρονη σκούπα-ρομπότ μας «λύνουν τα χέρια»!
 

Υπάρχουν όμως και στιγμές πιο «εμπνευσμένες», που διψάμε για την ψυχική ανάταση που προσφέρει ένα καλό βιβλίο, τη χαρά και τη διασκέδαση που προσφέρει μια βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών με φίλους αλλά και τη δημιουργικότητα που δίνουν οι κατασκευές από χαρτί! Αυτές οι συνήθειες μας βοήθησαν να κρατηθούμε αισιόδοξοι στην καραντίνα – γιατί λοιπόν να μην τις συνεχίσουμε και τώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι πρόσφατα, είχαμε συνηθίσει να αγοράζουμε τα είδη που απαιτούνται για όλες αυτές τις δραστηριότητες από διαφορετικές πηγές, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο. Για τους κατοίκους κάπου στα βόρεια της Αθήνας, ωστόσο, αυτό αλλάζει. Κι αυτό γιατί η Public-MediaMarkt, με το ανακαινισμένο κατάστημα Public MediaMarkt στο Μαρούσι, κάνει μια νέα, ολοκληρωμένη πρόταση αγορών, που καλύπτει το σύνολο των καθημερινών μας αναγκών!
 

Το Public MediaMarkt Αμαρουσίου μεταμορφώνεται σε απόλυτο one-stop-shop, ο μόνος προορισμός που θα χρειαστεί να επισκεφτούμε για να βρούμε – για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο – απαραίτητα είδη τεχνολογίας, μικρές ή μεγάλες οικιακές συσκευές αλλά και μεγάλες προσφορές από τη MediaMarkt μαζί με επιλογές βιβλίων, επιτραπέζιων παιχνιδιών και χαρτικών από το Public, που θα φέρουν την απόλυτη μαγεία στην καθημερινότητά μας. Όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η καλή μέρα από το κατάστημα φαίνεται, η PMM έχει επενδύσει στην ανακαίνιση του χώρου, για να κάνουμε τα ψώνια μας σε ένα άνετο, εντυπωσιακό και απόλυτα σύγχρονο περιβάλλον που μας προσφέρει μια απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία shopping, ενώ η πρόσβαση μας διευκολύνεται ακόμη περισσότερο καθώς διατίθεται δωρεάν parking! Οι άνθρωποι του καταστήματος μας περιμένουν με χαμόγελο, ώστε να εξερευνήσουμε το χώρο, να γνωρίσουμε τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρονται και να καλύψουμε τις ανάγκες μας με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο, σύμφωνα πάντα και το budget μας.
 

Για ν’ απολαύσουμε λοιπόν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, αρκεί μια βόλτα στο ανακαινισμένο κατάστημα Public MediaMarkt στο Μαρούσι!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης