Νέες αφίξεις στη γεύση...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 15:38
Νέες αφίξεις στη γεύση...
Νέες αφίξεις στη γεύση..

Τώρα η Pizza Fan φέρνει στο τραπέζι νέες προτάσεις πίτσας και όχι μόνο...

Pizza Al pesto: Από τις πιο διάσημες σάλτσες με την φρεσκάδα του βασιλικού, μόλις ξάπλωσε πάνω σε μια λεπτή crispy ζύμη με mozzarella, ξεκίνησε μια νέα ιστορία γεύσης… ζήστε την εμπειρία!

Pizza Με τόνο: Λένε ότι η πρώτη πίτσα στην κάτω Ιταλία, ήταν ζύμη με τυρί και ψάρι και ονομάζονταν “Τυροτάριχον”. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς την έφτιαχναν οι αρχαίοι, αλλά αυτή η πίτσα με τόνο και ντομάτα, πάνω σε μια λεπτή crispy ζύμη με mozzarella,φέρνει κάτι το πρωτογεννές στην γεύση. Θα γράψει ιστορία!


Κι επειδή στην Pizza Fan δεν ξέρουν μόνο από καλές πίτσες αλλά και από καλό φαγητό, ετοίμασαν νέες γεύσεις με Tόνο και Pesto για σαλάτες, pasta και sandwich.

Δοκιμάστε τα!INFO:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα, που εξυπηρετεί από 63 καταστήματα 785 περιοχές.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς.

Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά.

Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 20.000 εκδηλώσεις μέχρι τώρα.


www.pizzafan.gr
τηλ. παραγγελιών 18111

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 15:42