Όσο η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει, η νηστεία φτάνει στο τέλος της. Κι από τη στιγμή που η παράδοση θέλει μία πληθώρα από γλυκά κι αλμυρά πιάτα στο τραπέζι, η κουζίνα θα πάρει (μεταφορικά) φωτιά! Για να προετοιμάσεις όλα τα προβλεπόμενα, από κουλουράκια μέχρι πεντανόστιμο κρέας, δεν αρκεί η τέλεια συνταγή. Θα χρειαστείς, επίσης, και τα καλύτερα σύνεργα στην κουζίνα, για να προετοιμάσεις όλα τα εδέσματα με ευκολία. Ποιοι είναι οι «βοηθοί» που θα χρειαστείς; Πάμε να τους γνωρίσουμε όλους μέσα από τις Πασχαλινές προσφορές της MediaMarkt, οι οποίες σε βοηθούν να εξοπλίσεις οικονομικά την κουζίνα σου.

Πασχαλινές προσφορές: Τα απαραίτητα για γλυκές δημιουργίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τσουρέκια, κουλουράκια, κέικ και ό,τι άλλο γλυκό έχεις στο μυαλό σου να φτιάξεις φέτος το Πάσχα, το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσεις σωστά τα υλικά. Για να ακολουθήσεις κατά γράμμα την αγαπημένη σου συνταγή θα πρέπει να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με μία ζυγαριά ακριβείας. Η Pyrex SB710 έχει ευαισθησία μέχρι 1 γραμμάριο, οπότε σίγουρα θα μετρήσει σωστά τα υλικά. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη, υποστηρίζει πολλές διαφορετικές μονάδες μέτρησης και ζυγίζει μέχρι και 10 κιλά.

Αφού συγκεντρώσεις όλα τα υλικά και τελειώσεις με την mise en place, έρχεται η ώρα για την εκτέλεση της συνταγής. Για τα γλυκά αυτό σημαίνει συνήθως πολύ καλή ανάμιξη των υλικών. Άρα, η κουζίνα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο ένα δυνατό μίξερ όπως το Kenwood HMP30A0WH. Ακόμα περισσότερη ευελιξία στην κουζίνα θα σου δώσει η κουζινομηχανή Sencor STM 4467CH. Με αυτή δεν θα κάνεις μόνο ανάμιξη, αλλά και μία σειρά από άλλες λειτουργίες, όπως παρασκευή ζύμης, κοπή κρέατος κ.α., που θα σου λύσουν τα χέρια.

Πασχαλινό τραπέζι – Συσκευές προετοιμασίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περνάμε τώρα και στα αλμυρά πιάτα. Μπορεί το αρνί να έχει την τιμητική του το Πάσχα, αλλά δεν αρκεί μόνο ο οβελίας για να συμπληρωθεί το τραπέζι. Για όλα τα άλλα πιάτα που σχεδιάζεις, λοιπόν, αξιοποίησε τις πασχαλινές προσφορές MediaMarkt για να… ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. Πόσα υλικά θα χρειαστεί να ψιλοκόψεις, για παράδειγμα; Γιατί να το κάνεις χειροκίνητα με το μαχαίρι; Άσε τον πολυκόφτη Sencor SCB 6150SS-EUE3 να το κάνει για σένα. Με τις 4 λεπίδες με επίστρωση τιτανίου μπορεί να κάνει κομματάκια ακόμα και κρέας.

Οι πασχαλινές προσφορές της MediaMarkt είναι μία ευκαιρία να αποκτήσεις και το ραβδομπλέντερ που σκεφτόσουν τόσον καιρό. Φτιάξε ανεπανάληπτες σως για το πασχαλινό τραπέζι με το Russel Hobbs Desire Hand Blender ή χρησιμοποίησέ το για να φτιάξεις σαντιγί για τα γλυκά σου. Εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα σου, για κάθε ημέρα και όχι μόνο για το Πάσχα, είναι και το μπλέντερ Black & Decker BXJB800E. Φτιάξε λαχταριστά smoothies με αυτό ή θρυμμάτισε πάγο για τα κοκτέιλ σου.

Πασχαλινές προσφορές για τέλειο ψήσιμο

Και φτάνουμε στο νούμερο ένα λόγο που όλοι λατρεύουν το πασχαλινό τραπέζι, τα ψητά κρέατα. Οι τρόποι για να το προετοιμάσεις πολλοί. Το πατροπαράδοτο σούβλισμα του αρνιού προϋποθέτει ανοιχτό χώρο και μεγάλη παρέα. Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος να ψήσεις όμως. Με την ηλεκτρική ψηστιέρα Severin PG 8109 Home μπορείς να ψήσεις υγιεινά στη σχάρα, χωρίς να χρειάζεσαι κάρβουνα. Ή μπορείς να ψήσεις ακόμα και επάνω στο μάτι της κουζίνας σου. Αυτό που θα χρειαστείς είναι η γκριλιέρα Lamart LT1140 Rock 26cm. Χάρη στην αντικολλητική επιφάνεια με εσωτερική επίστρωση μαρμάρου θα ψήσει ομοιόμορφα ό,τι της ζητήσεις.

Αν όμως δεν θες να λείπει ούτε φέτος το Πάσχα το ψήσιμο στα κάρβουνα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία διαφορετική ψησταριά. Η Fieldmann FZG 1004 είναι μία πολύ βολική ψησταριά κάρβουνου με την οποία μπορείς να ψήσεις ακόμα και στο μπαλκόνι. Διαθέτει επιφάνεια ψησίματος 54 εκατοστά και ξεχωριστό δοχείο συλλογής στάχτης για πιο άνετο καθάρισμα.

Τα Easter Deals της MediaMarkt σε περιμένουν για να ανακαλύψεις κορυφαίες τιμές σε εκατοντάδες ακόμα προϊόντα και δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες. Εκμεταλλεύσου τις προσφορές και προετοιμάσου για ένα πεντανόστιμο Πάσχα!

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης