24ωρη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης!

Το καλοκαίρι έφτασε! Η διάθεση όλων αλλάζει και οι βόλτες καθώς και οι εξωτερικές δραστηριότητες ολοένα και αυξάνονται! Είναι γνωστό πως ειδικά το καλοκαίρι οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο, το ίδιο και το τριχωτό της κεφαλής τους, το οποίο είναι πιο λιπαρό και πιο επιρρεπές στην εμφάνιση πιτυρίδας. Το αποτέλεσμα; Η ανδρική επιδερμίδα χάνει τη φρεσκάδα της μέσα στην ημέρα και δημιουργείται η ανάγκη για τόνωση, αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βάση για υγιή μαλλιά χωρίς πιτυρίδα είναι η υγιής επιδερμίδα. Η επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από ξηρότητα και απώλεια της φυσικής της υγρασίας, μπορεί να εμφανίσει πιτυρίδα, ξηροδερμία και αίσθηση φαγούρας. Για το λόγο αυτό, το ULTREX εστιάζει όχι μόνο στη φροντίδα των μαλλιών, αλλά και της επιδερμίδας της κεφαλής, ώστε να σας χαρίσει λαμπερά μαλλιά, χωρίς πιτυρίδα*.

Με στόχο να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς άνδρες, το ULTREX παρουσιάζει τη σειρά σαμπουάν με εμπλουτισμένη σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα της κεφαλής και τα μαλλιά. Εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αντιπιτυριδική προστασία, χαρίζει, ταυτόχρονα, 24ωρη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Ό,τι ακριβώς, χρειάζεται ένας άνδρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ULTREX ικανοποιεί την ανάγκη των ανδρών για:

«λειτουργικά σαμπουάν» που καταπολεμούν την πιτυρίδα*, την ξηροδερμία και τη λιπαρότητα
καθημερινή χρήση
αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης που διαρκεί έως 24 ώρες

Η σύνθεση του ULTREX με BIO NUTRIUM 10
– Θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος 3 στοιβάδων**
– Καταπολεμά την πιτυρίδα* και τα συμπτώματά της στη ρίζα τους
– Προάγει την υγεία της επιδερμίδας, καθώς ενισχύει τη φυσική αντοχή της ενάντια στην πιτυρίδα* και την επανεμφάνισή της.

Η σειρά σαμπουάν ULTREX, αποτελείται από αναζωογονητικά αντιπιτυριδικά σαμπουάν, εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, όπως:

δροσιστική Μέντα (Mint) που είναι γνωστή για την ιδιότητά της να επαναφέρει την φρεσκάδα στο τριχωτό της κεφαλής το οποίο πάσχει από λιπαρότητα και φαγούρα
φυσικό αντιπιτυριδικό Tea-tree, που λόγω των ήπιων αντισηπτικών ιδιοτήτων του συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των αιτίων της πιτυρίδας*
τονωτικό Ginseng, που είναι γνωστό για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του καθημερινού στρες

Όλη η σειρά ULTREX εξασφαλίζει: 0% πιτυρίδα* και 24ωρη αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς ορατές νιφάδες. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας άνδρας!

Πέντε επιλογές για 1 κοινό αποτέλεσμα: αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης

Oil Control Refresh, για λιπαρά μαλλιά
Active Cleanse, με Ενεργό Άνθρακα
Cool Sport Menthol με Μενθόλη
Soothing Itch Relief, με εκχύλισμα Aloe Vera
24 hour Fresh, με αναζωογονητικό Πράσινο Τσάι και τονωτικό Ginseng

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης