Η JYSK, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία γιορτάζει με μια μεγάλη καμπάνια τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα καθώς διαθέτει πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

Μάθετε ΕΔΩ τα πάντα για τις προσφορές της καμπάνιας  50 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα.                                                

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της. Με το νέο κατάστημα  που άνοιξε στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 19 Μαΐου διαθέτει πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως η ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται πολλά ακόμα νέα καταστήματα JYSK, σε Πτολεμαΐδα, Ζάκυνθο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Άλλωστε μακροπρόθεσμος στόχος της JYSK είναι να ξεπεράσει τα 70 καταστήματα στη χώρα μας έτσι ώστε σύντομα ένα κατάστημα JYSK να είναι κοντά σε όλους τους πελάτες της.

Βρείτε ΕΔΩ ένα κατάστημα JYSK κοντά σας.

Στην καμπάνια της JYSK για τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα οι πελάτες της μπορούν να επωφεληθούν από προσφορές έως 70% σε έπιπλα για το καθιστικό και την τραπεζαρία, σε στρώματα και άλλα είδη ύπνου, σε έπιπλα και είδη κήπου αλλά και σε άλλα είδη για το σπίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης