Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι ήδη στολισμένο αλλά λείπουν ακόμα τα δώρα κάτω από το δέντρο; Μήπως ψάχνεις και εσύ το ιδανικό δώρο για τους άντρες της ζωής σου και δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το κατάλληλο;

Φέτος δεν θα δυσκολευτείς γιατί σου έχουμε παρακάτω έξυπνες και χρήσιμες ιδέες για αντρικά δώρα για να εντυπωσιάσεις τους «δικούς σου» άντρες φίλους και αγαπημένους , ανάλογα με το στυλ και τον χαρακτήρα του καθενός.

1. Κινητό ή tablet: Πλέον είναι από τα πιο χρήσιμα δώρα αφού τα περισσότερα μοντέλα έχουν άπειρες λειτουργίες ικανοποιώντας πολλές διαφορετικές ανάγκες. Στη σημερινή εποχή θεωρούνται το πιο απαραίτητο εργαλείο για να επικοινωνήσεις, να ενημερωθείς, να ψυχαγωγηθείς και να κατεβάσεις τις εφαρμογές που σου ταιριάζουν. Η ποικιλία τεράστια, οπότε διάλεξε κάτι που και να είναι στο δικό σου προσωπικό budget αλλά και να είναι ένα μοντέλο που να καλύπτει τις ανάγκες του.
2. Videogames: Έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι οι άντρες μένουν πάντα παιδιά; Ε αλήθεια είναι! Για αυτό ακριβώς το λόγο μικροί και μεγάλοι θα το εκτιμήσουν δεόντως αν τους πάρεις δώρο ένα videogame. Αν δεν ξέρεις πιο από όλα τα παιχνίδια να διαλέξεις πήγαινε στο Public που έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σε video παιχνίδια και εκεί θα μπορούν να σε βοηθήσουν οι «ειδικοί».
3. Δώρα που να σχετίζονται με το αγαπημένο του hobby: Είτε του αρέσει να τραγουδάει και να παίζει μουσική, είτε να ζωγραφίζει, είτε είναι άνθρωπος του camping και της περιπέτειας ή γενικότερα των ταξιδιών, υπάρχουν πολλές επιλογές στα αξεσουάρ που μπορείς να του πάρεις δώρο. Αν από την άλλη δεν έχει κάποιο αγαπημένο hobby μήπως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του κάνεις ένα δώρο που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει;
4. Δώρα για sports: Αν το γυμναστήριο είναι στην καθημερινότητά του ή γενικότερα η γυμναστική, τότε σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή είναι να του πάρεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Εναλλακτικά μέσα στις top επιλογές είναι και κάποια όργανα γυμναστικής που ξέρεις ότι θα του χρησιμέψουν (ανάλογα με τον τύπο γυμναστικής που προτιμά) ή ένα activity tracker που θα γίνει ο βοηθός του για να πετύχει τους fit στόχους του τη νέα χρονιά και να βελτιώσει τον τρόπο εκγύμνασης με έξυπνες ειδοποιήσεις και λειτουργίες.
5. Βιβλία & Κόμικς: Ένα διαχρονικό δώρο αλλά με ανεκτίμητη αξία. Τις γιορτινές αυτές μέρες είναι μία καλή ευκαιρία για να διαβάσουν οι αγαπημένοι σας ένα βιβλίο με βάση τα δικά τους γούστα και ενδιαφέροντα. Βρες εδώ μία μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα best sellers, νέες εκδόσεις, ελληνικά και ξενόγλωσσα κόμιξ και παιδικά βιβλία και διάλεξε το καταλληλότερο για τους άντρες σου!
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μπες στο public.gr που έχουν ετοιμάσει αποκλειστικά για τα Χριστούγεννα τoν απόλυτο οδηγό με τις top επιλογές δώρων για τον άντρα. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης