Είστε έτοιμοι να φύγετε για διακοπές και θέλετε να είναι τόσο ονειρικές όσο τις έχετε φανταστεί; Να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο που επιλέξατε με όλες τις μοντέρνες, αλλά και ψηφιακές, ανέσεις; Τότε πρέπει να γνωρίσετε το πρότυπο «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος στην Xenia 2018, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018, στο ΜETROPOLITAN EXPO.

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» δεν αφορά μόνο τους επισκέπτες που αναζητούν το κάτι παραπάνω στις διακοπές τους, αλλά και τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς προσφέρει «έξυπνες» λύσεις σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τα καταλύματά τους, ώστε να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους, αλλά και να προσελκύσουν νέους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο concept του Κωτσόβολου παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη HORECA 2018, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το «Δωμάτιο του Μέλλοντος», το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αυτοματισμών, πλήρως σύμφωνο με υψηλά διεθνή πρότυπα, ενώ είναι και… φορητό.

Σε αυτό, ο επισκέπτης μπορεί να διαχειρίζεται τις λειτουργίες που προσφέρονται απλά και γρήγορα από το κινητό τηλέφωνο, την Hotel TV ή τη συσκευή του σταθερού τηλεφώνου δίπλα στο κρεβάτι του. Μπορεί παράλληλα να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, αλλά και τη θερμοκρασία του χώρου.

Η ξενάγηση στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος της Κωτσόβολος στην Xenia 2018, φέτος θα περιλαμβάνει μία ακόμα στάση η οποία θα είναι… το «Μηχανοστάσιο του Μέλλοντος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία «Κωτσόβολος» συνδυάζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες και φροντίζει τις επιχειρήσεις του κλάδου, προσφέροντας τις απαραίτητες τεχνολογίες που πρέπει να διαθέτουν όλα τα ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα, η Business ομάδα της Κωτσόβολος στην Χenia 2018 παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες:

• αυξάνουν τον έλεγχο των λειτουργιών του ξενοδοχείου, όπως της ποιότητας του αέρα, είτε εντός των δωματίων, είτε του νερού της πισίνας, ακόμα και απομακρυσμένα, αλλά και τον real-time εντοπισμό βλαβών εντός του μηχανοστασίου.

• συμβάλλουν στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ενέργειας της επιχείρησης. Για παράδειγμα, μέσα από τους αυτοματισμούς που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος δίνεται η δυνατότητα να διακόψετε την κυκλοφορία ζεστού νερού σε ορόφους ή πτέρυγες του ξενοδοχείου που δεν υπάρχει νοικιασμένο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρήματα, χωρίς να θυσιάζετε στο παραμικρό την εμπειρία των επισκεπτών σας.

• Αξιοποιούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως είναι η ηλιακή ενέργεια για την ποιοτική παροχή ζεστού νερού χρήσης, συνδυάζοντας ηλιοθερμικούς σταθμούς υψηλής απόδοσης με προηγμένες δεξαμενές νερού και αντλίες θερμότητας, όπως αυτές της Carrier, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας από 60% έως και 95%.

• εξασφαλίζουν μείωση των εκπομπών CO2 με αποτέλεσμα το χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ποιος είναι ο βασικός στόχος του «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος»;

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας σε ένα εργαλείο, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του επισκέπτη του ξενοδοχείου και θα τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τις διακοπές που έχει φανταστεί στα… όνειρά του, από τη στιγμή που επισκέπτεται την ξενοδοχειακή μονάδα μέχρι το check out.

Σημειώνεται πως περισσότερες από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ανάμεσα σε αυτές 5άστερα ξενοδοχεία, όπως το Lindos Imperial, Lindos Royal, Gennadi Grand Resort, Milos Cove, Grand Hyatt Athens, ikos Resorts, boutique hotels, όπως το Antigon Urban Chic Hotel, κορυφαία 4άστερα ξενοδοχεία, όπως το Elefsina Hotel, αλλά και καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το b2b.kotsovolos.gr, ή καλέστε στο 201 28 99 999.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης