Η νέα άφιξη στο παλμαρέ της τεράστιας ποικιλίας ηλεκτρονικών τσιγάρων της alter eGo επιτυγχάνει… τα πάντα! Το νέο Α7 είναι ίσως η πιο καλοσχεδιασμένη, αποδοτική, κομψή, μικρού μεγέθους και άρα διακριτική, συσκευή που είδατε ποτέ στον χώρο του ατμίσματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-a7.html

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής τόσο όσον αφορά τη μπαταρία όσο και τη λειτουργία του ατμοποιητή, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και καθίσταται η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Με πανίσχυρη μπαταρία 1100mAh, ύψους μόλις 11 εκατοστών και διαμέτρου 1,8 εκ, το νέο πανέμορφο ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόσχεται να αποτελέσει το πιο βολικό αλλά και διαρκές αξεσουάρ σας για όλα τα μέρη και όλες τις στιγμές της ημέρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ατμιστές επιλέγοντας τη νέα «ναυαρχίδα» των ηλεκτρονικών τσιγάρων (σε ασημί ή μαύρο), απολαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής κεφαλών είτε στα 1,0 Ohm με αίσθηση που θυμίζει περισσότερο τη ρουφηξιά του συμβατικού τσιγάρου, είτε στα 0,5 Ohm που παράγει πιο έντονο και πυκνό ατμό!

Εσείς τι τύπου ατμιστής είστε;

Με το Α7 το σίγουρο είναι ότι καλύπτεστε! Γίνεται δικό σας ή προσφέρεται ως ιδανικό δώρο για τους καπνιστές φίλους σας που θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη βλαβερή συνήθεια με τον πιο εύχρηστο, αποδοτικό και κομψό τρόπο, με 49,90 ευρώ!

Γνωρίστε το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο Α7 και μάθετε τα πάντα για τα πλεονεκτήματά του και τη λειτουργία του παρακολουθώντας σε video την επίδειξη στην Ακαδημία της alter eGo!

Περισσότερα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την alter eGo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης