To νέο CONCEPT STORE της εταιρείας στρωμάτων CANDIA στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 2 Μαρτίου. Η εταιρεία είχε ετοιμάσει μία σειρά από μοναδικές εκπλήξεις και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, που περίμεναν τους φίλους της CANDIA για να τους καλωσορίσουν στο πρώτο κατάστημα της CANDIA στην Θεσσαλονίκη που σχεδιάστηκε βασισμένο στη νέα εταιρική φιλοσοφία «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχιτεκτονική του καταστήματος απλώνεται σε 150 τ.μ. και 2 επίπεδα και βασικός της στόχος είναι να μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου.

Ο σχεδιασμός του έχει δανειστεί στοιχεία από το τρεις φορές βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του και την εσωτερική διακόσμηση flagship store της CANDIA στον Άλιμο! Η εκτεταμένη χρήση ξύλου σε συνδυασμό με τις λευκές επιφάνειες και τις μεγάλες εταιρικές εικόνες αγκαλιάζουν τα προϊόντα της CANDIA, χαλαρώνουν τον επισκέπτη  και τον αφήνουν να επιλέξει το προϊόν εκείνο που ταιριάζει στον προσωπικό του χώρο και τις συνήθειές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επισκέφτηκαν το κατάστημα είχαν την ευκαιρία να δουν σε πρώτη παρουσίαση τη νέα premium συλλογή κρεβατιών με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς. Σημαντική θέση στο κατάστημα έχει βέβαια η χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX, τα  στρώματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά από την CANDIA στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας 100% φυσικά υλικά.

Η CANDIA προσκάλεσε το κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα «ξύπνημα» στην Μεσόγειο…σε ένα ξύπνημα εκεί που συναντάμε τοπία μαγικά, ζεστούς ανθρώπους, εκεί που μόνο η CANDIA μπορεί να σας ταξιδέψει … στη Μεσόγειο!

Επισκεφτείτε το Νέο κατάστημα Θεσσαλονίκης, Γεωργίου Παπανδρέου 54, Καλαμαριά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης