Το πάρτι των ονείρων σας! Ψάξαμε… βρήκαμε και προτείνουμε!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 19:15
Το πάρτι των ονείρων σας! Ψάξαμε… βρήκαμε και προτείνουμε!
Ετοιμάζετε τον γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, θέλετε να γιορτάσετε την επέτειό σας ή να διοργανώσετε ένα κοκτέιλ; Τη λύση για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μοναδικές στιγμές μαζί με τους καλεσμένους σας , την βρήκαμε στη Zafiris Catering.

Η δυνατή ομάδα πίσω από την Zafiris Catering εγγυάται ένα άψογο γαστρονομικό αποτέλεσμα «υψηλών απαιτήσεων».Το μυστικό της επιτυχίας τους κρύβεται στην αγάπη του προσωπικού της Zafiris Catering για το καλό και γευστικό φαγητό. Τόσο τα εξαιρετικά υλικά πρώτης ποιότητας από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, όσο και οι απεριόριστοι συνδυασμοί γεύσεων αλλά και η ποικιλία εδεσμάτων, έχει ως αποτέλεσμα την πρωτοτυπία, δημιουργώντας πιάτα τα οποία μπορούν και ενώνουν τη γευστική κουλτούρα πολλών ηπείρων! Η εντυπωσιακή εμφάνιση των buffets και οι δημιουργίες των chef θα σας ταξιδέψουν σε μια ονειρική και αξέχαστη εμπειρία.Στόχος τους, είναι να προτείνουν ένα ιδιαίτερο μενού που θα ταιριάζει όχι μόνο στην προσωπικότητά σας, αλλά και στο budget που διαθέτετε. Μαζί θα οργανώσετε τον γάμο ή τον πάρτι των ονείρων σας, με την Zafiris Catering να καλύπτει την παραμικρή σας επιθυμία από το μενού μέχρι και τη διακόσμηση!

Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η κάθε εκδήλωσή του είναι ξεχωριστή!

Ενδεικτικά αναλαμβάνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις :

 Δεξιώσεις Γάμων
 Δεξιώσεις Βαπτίσεων
 Παιδικά πάρτυ
 Cocktail πάρτυ
 Θεματικά πάρτυ
 Εταιρικές εκδηλώσεις
 Finger food
 Συνέδρια

Στη Zafiris Catering, θα βρείτε πλούσια γκάμα από μενού για κάθε κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση. Δείτε εδώ ενδεικτικά μενού.

Η εταιρία στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, έχει ενταχθεί στα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων με την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000: 2005.Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Zafiris Catering εδώ.

Επιλέξαμε το catering, με κτήμα τι κάνουμε;

 Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, βρήκαμε την καλύτερη λύση σε ένα από τα ωραιότερα προάστια των Αθηνών. Το κτήμα δεξιώσεων Casarma στη Νέα Κηφισιά μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό και ειδυλλιακό περιβάλλον, θα αφήσει εσάς και τους καλεσμένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το Casarma είναι ένα υπερπολυτελές, ευρύχωρο και κομψό κτήμα, όπου μπορεί να φιλοξενήσει έως 500 προσκεκλημένους.

Επικοινωνία με το κτήμα Casarma


Κηφισιάς 8 (πρώην Δεκελείας 125) – Ν. Κηφισιά
Τηλ.: (+30) 210 6252532 – 210 2824135
Fax: (+30) 210 6203075
Email : info@zafiriscatering.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 19:15